Om FFL


 ...FastFoodLovers. En blogg om snabbmat. Började som ett nyhetsbrev nånstans kring 2000/2001 som blev en blogg kring 2005. Extremt nischad till att bara prata saker som man äta i farten, på stående fot, mat som serveras snabbt och saker som är lite syndigt läckert goda. Vurmar för begreppet snabbmat - dvs mat som serveras snabbt och enkelt. Inte skräpmat som är något helt annat - om än ganska intimt länkade med varandra.

Har inget emot att skriva om saker jag får via PRbyråer/marknadsavdelningar/reklambyråer - är bara tydlig med att jag skriver om och vad jag vill. Tar aldrig betalt för att skriva på bloggen om något. Annonserar inte - mest för att det ger så lite och då kan jag lika väl hålla bloggen ren. Vill ni däremot att jag skriver åt er i annan funktion(kundtidning, interna sammanhang etc) så är det bara att kontakta mig så löser vi det.

En lek, en skrivövning, ett fritidsintresse. En njutning. Det är FastFoodLovers

 

Om Xtian...

den del av Redaktionen som skriver det som framkommer ur test, mail och sånt vi hör på stan. Fascineras av snabbmat, snabbrörliga konsumentvaror och butik/restaurang.
Jag kan och tycker en hel del om ovanstående.
Kontakta mig gärna om du vill veta mer om mig eller om det vi kan.

Xtian@fastfoodlovers.com