22 apr. 2014

My Burger is your burger

Dags igen för din chans till burger fame


McDonald's kör igång en efterlängtad favorit - My Burger. Tävlingen där du får komponera din helt egna burgare(nja, du får välja från förvalda ingredienser för att det ska funka att bli kampanjburgare på McDonald's restauranger och kunna smakas av de tusentals gäster som besöker Doddes varje dag).

My Burger funkar såhär - du sätter ihop din helt egna burgare, ger den ett namn och publicerar på http://myburger.mcdonalds.se/ 
Sen är det ditt egna sociala fotarbete som gäller - att få folk att rösta. Ju fler desto bättre.
De 12 bästa burgarna kommer sedan att gå till en final där finalisterna får åka till McDonald's HQ utanför Stockholm och lära sig allt om hur du bygger sin egna burgare - presentera det för en namnkunnig jury som väljer ut de bästa som får sin helt egna kampanjvecka på McD's.Just det - juryn. I år ser den ut som följer:

OLLI KILPI -  ny vd för McDonald’s i Sverige. Olli testar allt på menyn men kommer alltid tillbaka till Big Mac som är favoriten

CARINA WILHELMSSON - franchisetagare på McDonald’s och öppnade sin första restaurang i Lidköping 1999, hennes favorit på McDonald’s är den nya smoothien.

JOHAN JURESKOG- krögaren som brinner för rustik matlagning och är en passionerad hamburgerälskare, hans favorit på McDonald’s är Dubbel Cheeseburgare med extra majonnäs.

VICTORIA RIIS - driver den prisbelönta bloggen Matplatsen sedan 2005.Victorias favorit på McDonald’s är Dubbel Cheeseburgare.

CHRISTIAN NILSSON - driver bloggen fastfoodlovers.com där det skrivs om mat serverad snabbt. Favorit på McDonald’s är QP eller Dubbel Cheeseburgare. (japp, Redaktionen skickar samma delegat i år igen efter hårda förhandlingar runt Redaktionsbordet)

Så - stick iväg och gör burgare nu. Och se till att få röster så ses vi snart!
(under finalen så kommer det ju att twittras/instagrammas en hel del, kolla efter #myburger i ditt flöde!)Inga kommentarer: