8 mars 2014

Yoghurtigt från Ben&Jerry's

Glassälskarna Ben och Jerry kör grekiskt i vår


När solen letar sig in på Redaktionen känner vi oss redo att ta oss an vad som bjuds i frysdiskarna. Först ut var Ben&Jerry's med en ny kollektion av smaker - och med glass gjord av grekisk yoghurt. Inte bara gott utan med färre kalorier för den som bryr sig om det.

Smakerna som lanseras är:

"Strawberry Shortcake 
Smarrig premium-yoghurtglass i grekisk stil twistad med det himmelska mötet mellan jordgubbar och krossade shortcakes. En riktig smakexplosion för den som gillar friska bär och yoghurt.

Rasberry Chocolatey Chunk
Len premium-yoghurtglss i grekisk stil full av sköna hallon och maffiga chokladbitar. För den som inte vill kompromissa med vare sig chokladen eller bären. Extra allt helt enkelt!

Vanilla Honey Caramel 
Ljuvlig premium-yoghurtglass i en grekisk tolkning av den klassiska kombinationen yoghurt och flödande honung! Kalla den klassisk, men sweet eureka så god! "

Här utkristalliserar sig ganska snabbt en favorit - utan att någon av oss har smakat. Vanilla Honey Caramel är den som sticker ut som godast. Men vi får se när vi väl smakar. Lansering är "mitten av mars"men finns redan hos utvalda samarbetspartners såsom 7-11 och Hemmakväll.


Inga kommentarer: