2 mars 2014

Nytt och gammalt på grilljärnet

Vi säger goddag till nytt från Bonjour

Baronen bland Bake-off-bröden - Bonjour lanserar nu färdiga mackor för dig som har café eller annan slags servering. Frysta, redo att köra i grill eller annan köksteknisk pryl gör att vi andra kan få njuta av nedanstående skapelser:

"Med inspiration hämtat från delikulturen lanserar nu Bonjour ett nytt sandwichkoncept - Deli by Bonjour. Den första serien produkter som lanseras under våren är baserade på ett stenugnsbakat bröd med surdeg. Serien, American Line, består av fem olika produkter, alla singelpackade och fyllda med spännande och trendiga fyllningar med rötter från det amerikanska köket. Njut av en klassisk sandwich med nya smakupplevelser!

Pulled Pork Sandwich är ett rustikt stenugnsbakat bröd bakat på surdeg och fylld med en rökig & söt nedkokt pulledpork som dessutom är toppad med ost.

Deli by BonjourPhilly Steak Sandwich är ett rustikt stenugnsbakat bröd bakat på surdeg och fylld med färskoströra, mozzarella samt strimlat nötkött stekt i timjan, vitlök, chili och paprika.

Don Alfonso Meatball Sandwich är ett rustikt stenugnsbakat bröd bakat på surdeg och fylld med italiensk inspirerade frikadeller, en smakrik tomatsås och toppad med mozzarella.

Earlybird Sandwich är ett rustikt stenugnsbakat bröd bakad på surdeg och fylld med allt du kan tänka dig. Ägg, bacon, bönor, tomatsås, ost och champinjoner."


Som vanligt med sån här mat så låter det kanske bättre än vad det till slut blir. Beskrivningarna ovan är ju helt magiska och vi på Redaktionen älskar ju mackor av alla slag - speciellt den mer internationella stilen med tve- eller flersovlat så det är högförväntan men med luttrad realism vi tar oss an dessa. Får se om det dyker upp hos allehanda serveringsställen - typ Statoil/Shell/7-11/pressbyrån etc. Eller om det blir korvkiosker och caféer som utökar sitt sortiment.

På tal om grilljärn - vi hittade en underbar video hos världens bästa sajt - foodbeast. De la lite överbliven snabbmat i våffeljärnet och--ja, resultatet får tala för sig själv:(vi har dammat av Redaktionsvåffeljärnet och står nu bara inför dilemmat - var hittar vi några rester på Redaktionen??).

Inga kommentarer: