17 mars 2014

Kalles på grönbete

Ännu en kaviar


Kalles lanserar årets smak - vi visste inte att det var en årlig grej, mer att det dök upp då och då. Och det var det inte - förrän nu.

Kalles kaviar årets smak gräslök


"Årets smak är en ny satsning från Kalles som ska förse konsumenterna med spännande variation på mackan. Under en begränsad period hittar vi nu Kalles kaviar med gräslök i kaviarhyllan.

Kalles Årets smak kommer under en begränsad period att finnas i butik och varje år ska en ny kaviarsmak göra entré. I år är det sommarklassikern gräslök som gäller.

- Kalles kaviar är en självklarhet i många svenska hushåll. Men även den mest inbitne kaviarälskaren kan då och då behöva variation. Då känns en säsongssmak som ett klockrent alternativ. Gräslök passar utmärkt ihop med kaviar, inte minst på äggmackan, säger Cecilia Sajland, Marknadschef på Orkla Foods Sverige."

Som nån sa på Twitter "det kändes bara mer ‘meh’ än ‘wow’." - Gräslök kanske inte är det mest innovativa draget vi har sett. Å andra sidan är det förbannat innovativt med bitar av ägg i kaviartuben - men också förbannat äckligt. Så här kanske det enkla är det goda? Visst, man kan ju klippa lite gräslök själv över sin macka - men nu är ju vi lite snabba av oss i FastFoodLoversköket och här finns det ju tid att spara.

Får se hur det smakar när det kommer ut i butik, vilket är från vecka 11- det vill säga förra veckan. Dags att spana i kyldiskarna alltså.

Vilken kaviarsmak hade du velat se?


(full pressrelease)

Inga kommentarer: