24 mars 2014

Hemlig sås i glass

Nyhet med en hemlis

Älskar när man får ett pressmeddelande som låter såhär:

Landets alla glassfantaster har en spännande vår att se fram emot. Årets lyxglasslansering, Secret Sensations Tiramisu, erbjuder nämligen en helt unik smakupplevelse med tiramisuglass, kaffedoppad sockerkaka och kärnor av kaffesås som aldrig fryser. Secret Sensations Tiramisu är inspirerad av den italienska desserten med mascarponeost, savoardikex och kaffe. Förutom nyheten Tiramisu, lanseras också de redan kända smakerna Chocolate Fondant och Crème Brûlée - i pint.

– Karaktäristiskt för Secret Sensations är att de alla har kärnor av sås som hålls flytande genom en hemlig och patenterad teknik. Det vet vi är uppskattat och därför är det kul att sortimentet nu utökas med ytterligare en glass, Secret Sensations Tiramisu. De två andra smakerna, Chocolate Fondant och Crème Brûlée är också två klassiska desserter och alla gör de sig perfekt som glass, säger Jennie Elmerfors, medlem i Häagen-Dazs Glassakademi.

Om vi nu ska plocka det göttaste ur det här - kaffesås som aldrig fryser - vem blir inte helt supersugen på att testa och se? Och sen kommer förklaringen - en hemlig och patenterad teknik - ojojoj, snacka om imponerande. Och som de säger - "Det vet vi är uppskattat" - om det sen att det är en sås som aldrig fryser eller den hemliga och patenterade tekniken, det får vi inte veta. Men visst låter det coolt - en hemlig och patenterad teknik - eller ska man bli lite rädd? Vi väljer att bli nyfikna, imponerade och spända!
Sen att Tiramisu kanske inte är vår favvis, det är en helt annan femma.
Och hur blir man medlem i deras glassakademi? Är det lite som att bli medlem i Svenska Akademin? Frågorna tar aldrig slut....

Inga kommentarer: