1 mars 2014

Blogg 100Hej där.

Nu ska det skakas liv i det dallrande krampande lik vi kallar FastFoodLovers. Gör som ett gäng andra bloggare och hänger på #blogg100-initiativet som startades för några år sen av Fredrik Wass borta på bisonblog - eller mer känd i Redaktionskretsar som ansvarig för bisonburgers...Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagarSå, välkommen tillbaks. Hoppas att vi kan leva upp till era förväntningar - samtidigt som vi kanske struntar i förväntningar och skriver om sånt vi gillar, mat serverad snabbt och annat därtill, så blir det förhoppningsvis helt okej.


Inget matnyttigt(!) i detta första inlägg egentligen... MAX har precis kört igång sin Bacon BBQ Dream som ju stoltserar med bl.a. lökringar - som man ju gillar. Donken kör en USA-kampanj som ser helt okej ut och Kingen kör en Angus-kampanj med en variant med cajun-majonnäs som ju verkar lockande.

Taco Bar ska öppna i Malmö i mars och ser ut att vara en efterlängtad etablering även om vi på Redaktionen är skeptiska. Är ganska mycket läppstift på den grisen om man frågar oss och vi hade hellre sett en etablering av Zócalo som vi håller högre bland snabbmexarna.

Vi sitter fortfarande och suger på de sista av Pågens Krisprolls med pepparkakssmak från i julas - LÄTT den bästa pepparkakssmakande produkten i den uppsjö av pepparkakssmakande produkter vi sett. Eftersom vi är slöfockar och klantarslen så bloggade vi inte innan jul om detta tyvärr - men flaggar redan nu så att ni kan ligga i startgroparna inför kommande julhelg.

Så vad vill ni att vi ska skriva om? Nåt ni vill veta mer om, nåt ni suktar efter? Let us know in the comments som man säger på utrikiska bloggar...

Inga kommentarer: