10 maj 2013

Salad Bonanza

SnabbmatsSverige drabbas av salladsfeber

Både McDonalds och Max lanserar sallader inför sommaren. Allt klart för picknickar och sen start i Beach 2013 alltså.


McDonald's lanserar tre sallader:
McDonald's salladCaesarsallad med kyckling, Grana Pandano, brödkrutonger och en fräsch salladsblandning bestående av isbergssallad, romansallad, lollo rosso, babyspenat och morot. Salladen serveras tillsammans med Caesardressing.

Prosciutto- och melonsallad serveras med lufttorkad skinka, honungsmarinerad melon, rostade solroskärnor tillsammans med en fräsch salladsblandning av isbergssallad, romansallad, lollo rosso, babyspenat och morot.

Kyckling- och pestosallad som innehåller kyckling- och pestoblandning med soltorkade tomater och mozzarella samt en fräsch salladsblandning innehållandes isbergssallad, romansallad, lollo rosso, babyspenat och morot.

Delar av Redaktionen provade sig på Kyckling och pestosalladen och hade en delad uppfattning - bra smaker men kanske inte storleksmässigt en massa pang för pengarna. Dessutom var delar av salladen lite halvvissen, men det kan ju vara en dagsform som avgör.MAX SalladMax festar loss på hela 8 sallader - som i grund och botten är en bassallad på "blandat matvete, tre sorters sallad, äpple, tranbär, spenat, broccoli, morot, grillad paprika och en massa andra goda nyttigheter." Detta kompletteras sedan med ditt val av kyckling (Grillad eller Crispy) och dressing: Caesar, Curry Lime, Hot Creole eller Sweet Mustard.
Så inalles en värld av möjligheter! Känns matigt fräscht - tyvärr har vi inte hunnit smaka än

Kul med lite annorlunda möjligheter och sommarbetonat tycker vi. Vad tar du med dig ut i parken nu när sommaren kommer? Berätta!

Inga kommentarer: