6 apr. 2013

Vatten över huvudet?

Droppen som fick smakbägaren att rinna över


"Lagom till försommaren landar Ramlösas nya smaker Sicilian lemon & raspberry och Key lime & pineapple i butiken. Smakinspirationen kommer från Sicilien och Key West, två platser i världen där citron och lime är som allra bäst. De nya smakerna innehåller mindre kolsyra än tidigare och finns i butik från och med denna vecka.

Ramlösas nya smaker med smakinspiration från de utvalda platserna Sicilien i Italien och Key West i Florida, ger möjlighet att drömma sig bort till varmare breddgrader där solmogna citroner och färsk lime går att plocka direkt från träden. De nya smakerna innehåller bara naturliga smakämnen precis som Ramlösas övriga sortiment, men innehåller efter förfrågan hos konsumenterna, mindre kolsyra än tidigare.

– De nya smakerna från Ramlösa hämtar inspiration från de platser på jorden där citrusfrukterna är som allra bäst. Citronerna från Sicilien är friska och söta och passar utmärkt tillsammans med hallon. Lime från Key West är berömd för sin syrlighet och tydliga arom vilket vägs upp av den milda men söta ananasen, säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige."

Seri-jävla-öst. Hur långt ska det här med smaksatt vatten gå. Först går Loka bananas med sina wacko-smaker och nu detta. Vi fattar ingenting. Och fortsätter att dricka kranvatten...


1 kommentar:

Anonym sa...

Jag skulle också vilja dricka mitt kranvatten men det smakar så jävla illa (har inte egen brunn).

Jag är galen i kolsyrat mineralvatten, men min mage anser inte att jag ska dricka kolsyra längre, kolsyrat vatten är värst av ngn anledning.
Däremot skulle ag aldrig dricka dessa smaksatta vatten, smakar apa och är helt galna kombinationer som får mig att må illa... Det räcker med citron, punkt slut.

Nu är Coop så roliga att jag inte längre kan köpa mineralvatten utan kolsyra, det är numera endast kranvatten på flaska, och JA det är stor smakskillnad.

Däremot är det kolsyrade vattnet fortfarande mineralvatten + med en massa äckliga smakkombinationer. Tack för det!

Den vidriga smaken döljer ju ändå smaken på vattnet, så varför inte spara ännu mera pengar Coop och bara använda smaksatt kranvatten?!

Snart fd kund hos Coop. pga flera anledningar (vattnet, utlovade reavaror saknas, systematiskt felmärkta varor så priset är dyrare än vad som anges, obefintlig kundservice, ingen personal att be om hjälp i butiken, otrevlig personal när man vill reklmera, följer inte sina egna regler ang "färskvarugarantin" osv)