16 apr. 2013

PyttePåse Oliver

Zeta ger oss små påsar läckert

Nu "lanserar Zeta snackoliver i sex olika smaksättningar i smarta on-the-go-förpackningar. I små påsar utan lag blir oliverna nu ett nytt, vettigt och kladdfritt alternativ, för alla på språng och till sommarens alla uteätartillfällen.""Zeta Snackoliver gör entré på marknaden med en prisvinnande »atmosfärsförpackning« som håller oliverna fräscha utan lag. Dessutom är förpackningen positiv ur miljöaspekt, eftersom den tar väldigt lite plats i anspråk när oliverna är uppätna. Zeta Snackoliver består av små och smakrika Manzanilla-oliver, som växer i västra Spanien, och grekiska Kalamata- oliver. De urkärnade oliverna har ett smakrikt fast kött som bibehålls perfekt i den skyddande atmosfären. Oliverna lanseras i påsar om 70 gram i sex smakvarianter: Chili, Vitlök, Citron, Provencal, Paprikamix och Kalamata i havssalt."

Zetas reklambyrå gör sitt jobb och skickar inte bara info utan även smakprover. Vi satte oss lite snabbt och smaskade loss.Helt klart är det att det är perfekt att ha med sig och att det är bra med återförslutningsbart. Förpackningen gör ett minst lika stort införsäljningsjobb som smakerna - well, nästan iallafall. Antingen äter du dessa ute i naturen på nån picknick där du vill se lite coolare ut än de som sitter med en familjepåse chips i gräset med en BiB utan glas.
Det här är för dig som tänker lite längre(allstå tar med dig glas till din BiB med rosé). Gott, lite elegant och dessutom lätt att ta med (skulle du sen inte hitta en soptunna så är det ganska lätt att rulla ihop den lilla påsen och lägga i fickan så länge men det är en annan story).
Smakerna som sticker ut för oss är Provencal och Paprikamix. Bra skjuts i båda smakerna och tack vare detta så äter man inte grabbnävar(för det finns knappt en grabbnäve i påsen i och för sig...) utan njuter av oliv efter oliv. Smakrikt.

15/20 pix per påse är inte helt oöverkomligt alls för detta. Rent utav prisvärt skulle vi säga - och vi är ju kända som snåljåpar...

Så, ut och sätt dig i gräset och dra i dig oliver för glatta livet! Eller var ser du dig äta dessa? Kommentera loss och inspirera oss...1 kommentar:

Helena/LipGloss Bitch sa...

Det här har jag väntat på! Köper alltid en påse oliver till min GT när jag är ute och flyger och funderar alltid på varför detta smarta inte finns ute i butik.