12 apr. 2013

¨Loka goes nuts!

Ingen ny smak, även om "nuts" inte är långt borta


Vi fick av en slump med oss två flaskor av Lokas nya "likes old school"-smaker - Citronpaj och Chokladmilkshake när vi shoppade loss häromdagen.Smaken är, föga överraskande, parfymerad. Citronpajen är mer av avdankad citronvattensmak med ett avslut av maräng, fast mer sliskigt än marängigt.

Chokladmilkshakevattnet är sjukt - det smakar exakt som en chokladmilkshake, fast munnen känner sig rådvill då krämighet och glassighet helt saknas. Blir lite psykbryt för nästintill alla sinnen... 

Det slutar ändå i att detta är jätteskojigt men helt orealistiskt att sitta och dra i sig 50cl av det här, än mindre 150 cl....

Målgruppen just nu på Redaktionen: 7åringen som sa "åååh vad det luktar gott" och tycker det här är det nya svarta inom läsk.

7 kommentarer:

Matilda sa...

Är det med eller utan kolsyra?

Xtian sa...

Matilda: lite kolsyra är det, inte speciellt mycket dock /Xtian

Anonym sa...

150 cl behöver nog inte oroa dig för! :)
Jag har bara sett 50 cl i dessa underliga smaker genom åren (värre för varje år) och ingen köper väl 3st för att dricka i ett svep? Men om man gillar smaken, så varför inte... :)

Dubbelmackan sa...

Äntligen något annat än de eviga bären! (Om än sjukt äckligt).

Amanda sa...

Jag tänker chokladshaken, jag tänker vodka, jag tänker apelsinklyfta. 'nuff said.

Lotta sa...

Otroligt skeptisk. Chokladshake utan sötma? De andra två smakerna verkar goda dock, men det låter rimligt att åtminstone citronmarängpajen skulle smaka något parfymerat.

Anonym sa...

Provade citronpajen, smakade flytande penicillin.. Vattnade blommorna med resten.