23 apr. 2013

Kött kommer lastat

Idag blev det en påse kött.

Scan lanserar somarrnyheter för grillen och andra tillfällen. Idag skickade de över lite smakprover för oss på redaktionen att testa. Vi har inte hunnit testa än men ville bara visa upp vad vi har framför oss att testa. och låta er ge lite feedback på om det är något ni vill att vi testar före något annat...

Påsen innehöll(från Scans sajt):


Minikryddigakorvar


Lite mindre, oemotståndligt goda! Ät som snacks, som tillbehör till middagen eller som smaksättning i sallad eller i gryta. Bara fantasin sätter gränser.

Halvspjut - kaffe och achochili
Vårt populära Grillspjut har fått en liten kompis. Spännande smak av finmalt kaffe och anchochili. Ancho är en chilisort som passar bra när du vill åt chilismaken men inte så mycket hetta. Spjutet väger ca 400 g och har en smakrik men ganska mild smak. Rimmad för bästa mörhet och saftighet.

Brännhet karré
Scan Brännhet Karré är något för den som gillar heta kryddor! Tre sorters chili finns i den torra kryddblandningen som karréskivan är täckt med. Enbart kryddad, inte marinerad då Karré med sin fina marmorering ger ett saftigt och gott grillkött utan extra hjälp. Klarar de tuffa värmeförhållandena på grillen och ger alltid ett bra resultat.

Nötspett tellicherrypeppar
Köttet är luffarbiff, en smakrik detalj från djurets skulderparti. För att låta köttet komma till sin rätt har vi kryddat sparsamt med den runda och fylliga svartpepparsorten tellicherry och salt.

Flintastek örter
Årets Smak Flintastek 2013 är Örter. En mild Flinta med tydlig smak av örter och en fruktig efterton som kommer från granatäpplejuice. Flintasteken är gjord på skinka med ben, en rejäl skiva blir det. Med fördel kan Flintasteken efter grillning skäras upp i strimlor och serveras på en buffé.

Inga kommentarer: