26 mars 2013

Vimeo-Tisdag

Podd på video. Om mat. Från Malmö

Vi fick ett e-Brev.

"Hej,

Mat i Munnen är en pinfärsk tv-pod om mat av Olle Enqvist och Björn Gadd, producerat i Malmö. I vårt program bjuder vi in skånska matprofiler för att i ett rundabordssamtal prata smått och stort kring mat.

Vi tror och hoppas att vårt program ska vara intressant för just dig, om du vill får du gärna dela med dig av programmet i dina kanaler. Vi är dock jättenöjda om du bara vill slänga ett öga på det."

Well, vi kör både och - delning i våra kanaler OCH ett ögonsläng.Mat I Munnen - S01E01 from Mat I Munnen on Vimeo.

"I Mat I Munnen tar vi oss an de tunga ämnena men tillåter också en humoristisk underton – allt med maten som utgångspunkt. Malmö är just nu kanske landets hetaste krogstad, med massor av trendkänsliga krögare som hela tiden startar nya projekt. Fler och fler intresserar sig både för kvalitetsmat på krogen, men förkovrar sig också i att bli bättre som hemmakockar."

Okej, humoristisk underton är upp till var och en att finna - men lättsamt och absolut inte alls tunga ämnen tycker nån av oss på Redaktionen. Mer releavant småprat om mat.

Ska bli kul att se vad det blir av pojkarna* och deras program. Lycka till säger vi och väntar in nästa avsnitt!

* Pojkarna  heter alltså Björn Gadd och Olle Enqvist. Olle Enqvist är fotograf och nöjesarrangör och har ett finger med där det händer i stan, han står för de tekniska bitarna i programmet. Björn Gadd är kock, journalist och matbloggare samt krogredaktör för Nöjesguiden i Malmö/Lund. Han agerar programledare och redaktör för programmet.


Inga kommentarer: