20 mars 2013

Ny smak - Bingo...

...för Zingo! - en klassiker får en ny smak i hyllan.


"Många vet inte att Zingo är en svensk läskedryck som kom redan i början på 50-talet. I början experimenterade man med smaker som banan och choklad för att tillslut landa i klassikern Zingo Orange. Man var så nöjd med Zingo Orange att de tog mer än 10 år att hitta fram till en ny smak som var lika god men som samtidigt bjöd på en ny och fräsch smakupplevelse. Men nu är den alltså här! Zingo Tropical innehåller dessutom mer fruktjuice än andra liknande produkter och finns i butik från och med april."

Jo, man visste att Zingo är svenskt läskeblask. Däremot var det en nyhet med både banan och chokladläsk. Låter lite skräckinjagande spännande. Tur kanske att det aldrig blev nåt?
Däremot är ju inte steget långt från apelsin till "tropisk" smak. Lite som Fanta Orange och Fanta Exotic. Får se om det vågas än mer framledes. Eller så låter man klassikern vara just det - en klassiker. I vilket fall som helst - nyheten har smak av apelsin, passionsfrukt och persika.

Ska bli spännande att se när den landar i butik.


Eller vad tycker ni? Nytt och kul? Eller bara ännu ett sockervatten i hyllan? Gå loss i kommentarerna

4 kommentarer:

bark sa...

Du missade helt TV-serien och filmen med Kenny Starfigher?

Xtian sa...

bark: japp. Hade lite svårt för Kenny. Googlade nu och ser vad du menar....

Anonym sa...

Vet inte om experimenterade var ordet. I så fall är undertecknad marsvinet. För på 70-talet fick man mumsa banan, choklad och om om jag minns rätt även hallon Zingo. De fanns under några år vill jag hävda.

Eva

Anonym sa...

Var det inte Zingo som hade en ananasvariant för ca 10-15 år sedan?
Spendrups iallafall, en supergod läsk som jag fortfarande saknar, dricker bara coca-cola i vanliga fall, tycker inte om läsk.