12 mars 2013

New York, New york, big city of dreams...

...but all is not great in the New York Supreme

Andra burgaren ut på McDonald's smakresa genom amerikat. Och den smältdegel som utgör New York borde ha satt mer spår i en burgare som idag mer framstår som bussresan in till Manhattan från Newark.

 Burgaren, New York Supreme, innehåller 150 gr nötkött med löksås, tomat, krispig sallad, bacon och cheddarost.

Inget av det sticker ut riktigt. Löksåsen, som är typ en lökig mayo är visserligen mer än ok. Men sen blir det en mellanlandning i den resa genom USA som McDonald's tar oss på. Burgaren lyfter inte riktigt och sen har vi på Redaktionen tagit till oss av en förflugen kommentar på nåt forum om att"större burgare med större kött blir lätt lite sladdrigt". Och det är en inte helt dum spaning. Nåt att fundera på när du äter och berätta för oss om det stämmer.
McDonald's New York Supreme
(bild fr McD's Flickr)


1 kommentar:

Åsa sa...

Jag försökte testa New York Supreme idag, dumdristigt nog på McDonalds i Ludvika som gör en besviken nästan varje gång. Beställer i drive-thrun och fick svaret att den var "tyvärr slut. Vill du ha en Big Tasty eller en Chicken Chicago Star istället, de är samma storlek?" Eeh, nej, jag brukar välja mat efter smak, inte storlek. Silly me! Beställer kampanjwrapen istället, den låter ju rätt kul. "Den är tyvärr också slut." Jaha, så bra då... Tar en hederlig McFeast och tänker att de kan ju inte misslyckas så mycket med den. Får min mat, otroligt nog utan extra väntetid vilket annars infaller 8 gånger av 10 i drive-thrun, och märker då att de troligen har slut på mellanmuggar också (igen), vilket resulterar i att du får en halvfull stor mugg. Åker iväg, efter att ha kollat påsen förstås och tänker att jag har ju iaf fått mat. Stripsen var förvånansvärt ok, inte halvråa eller översaltade, inte heller med fisksmak som man också kan få ibland. Däremot slutar det hela med att jag märker att köttet är bränt. En riktig succé måste jag säga! Men tyvärr inte förvånande tyvärr när det gäller McDonalds i Ludvika, troligen en av de sämsta McD i Sverige. Om man inte tycker om personal som tjafsar med varandra framför gästerna förstås, eller berättar att de varit på toaletten när deras station varit obemannad ett tag. Tack, jag behöver inte veta att du varit där och fundera på om du tvättat händerna innan du lägger ihop min burgare...

Varför jag fortsätter handla där? Undrar jag också, men ibland har nöden ingen lag och jag vill ju testa kampanjburgare! Men jag längtar till den dagen en annan kedja öppnar i Ludvika, så kanske de vaknar och fattar att de behöver göra något för att behålla kunder.

Så långt det blir när man är irriterad... Men jag kanske får en ny chans (någon annanstans) att prova New York Supreme. Annars är det Louisana BBQ som lockar mest. Man kanske kan förbeställa så man vet att de har en på lager när man kommer??