11 mars 2013

Mer plock

Fingermatens Riddare lanserar nytt

Ridderheims, dina fingrars egna bästa vän när det gäller att plocka gott in i munnen. lanserar mer handfasta gottigheter.


"– Det finns en tydlig trend som pekar mot ett ökat intresse för detaljer och vardagslyx när det gäller mat – ett matnörderi, om man så vill. Detta är något som vi uppmärksammade under researcharbetet inför den senaste upplagan av Ridderheimsrapporten. Det är därför extra roligt att lansera så många nya produkter för att möta detta allt mer växande intresse" berättar Mikael Lith, kategorichef inläggningar på Ridderheims & Falbygdens.


No shit Sherlock säger vi i lite opassande ton och funderar lite över saker som Soltorkade gula tomater, Noire Sahlioliver - tunisiska oliver i vitvinsmarinad samt Rostad söt Chili i chévre.
Bland annat. Se full lista nedan


Men utöver detta så fortsätter Mikael "– Vi har valt ut flera produkter som vi är ensamma om i Sverige, som exempelvis Sweety Drop Chili. Det är en mild chili från Sydamerika som inte finns i butik idag. Vi är väldigt stolta över att kunna introducera den på svenska marknaden."
Good for you fortsätter vi lite kaxigt men tycker santidigt att detta är ju roligt för en delikatessdisk som börjar bli lite väl alldaglig med sin tapenade och sina marinerade oliver. Dags för nytt! Och det tackar vi Ridderheims för!

Vad skulle ni vilja se för delikatesser eller plockamat i butik? Berätta i kommentarerna

Full lista nedan:
Olivmix,
Grillade oliver,
Färsk Pesto Rosso,
Parmesancrème,
Kalamatatapenad,
Chili Balsamico Parmesan,
Lagrad aprikoscheddar,
Het Manchego


1 kommentar:

Anonym sa...

Pimientos de Padrones
Färsk marinerad ansjovis – Boquerones en vinagre
Eva