18 mars 2013

Lökigt cheesy

Populära chips nu i Sverige

"Cheese & Onion skapade historia 2008 då den lyckades peta ner den ständige ettan i Storbritannien– traditionella salta chips - och inta förstaplatsen. Mycket talar för att Cheese & Onion är på väg att bli världens mest populära chipssmak."

Om nu det ska bli världens mest populära chippssmak så måste ju vi svenskar vara med på det tåget. Iallafall tycker Estrella det och lanserar smaken Cheese & Onion på den svenska marknaden - i butik i början av april.

Estrella Cheese & Onion chips


"Vi har hämtat inspiration från Storbritannien som är ett föregångsland när det gäller snackstrender, säger Lisa Müller, Senior Brand Manager på Estrella. Estrellas Cheese & Onion Chips är precis som förlagan i Storbritannien ett chips med mycket löksmak och mild ost."

Frågan man ställer sig här är ju om Storbritannien är ett föregångsland på att dra i sig chips eller att utveckla och skapa nytt.- och då blir ju följdfrågan om man verkligen vill inspireras av dem...
Men, nu finns det lökiga ostchips för den som vill!


1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas de är godare än Pringles ost & lökchips, de har förstört Pringlessmaken numera... Men Estrellas chips är inte heller goda nuförtiden, potatisen smakar illa och den hemska palmoljan gav godare chips. Dessutom är det jämt fel på Sourcreme & onion-kryddan, smakar inte som det ska, så jag har väl gett upp chips nu. Bra för kroppen åtminstone!