10 feb. 2013

Nyheter

Rundar av veckan med lite korta klipp från vår postlåda

- Daimtårta med mjölkchokladmousse - nytt från Almondy.
Låter lovande: "Almondy mandeltårta med Daim och mjölkchokladmousse består av en tunnmandelbotten, ett generöst lager len mjölkchokladmousse, ett överdrag av mjölkchoklad och sedan är tårtan toppad med knäckiga bitar av Daim." I butik från vecka 6.

Daimtårta med mjölkchokladmousseFörsta Pizzamaten i Stockholm - i Midsommarkransens T-bana. Finns tydligen på en 4-5 ställen till. Kolla in www.pizzamaten.se 


Lithells lanserar lite finare korvar - Oskar Lithells finaste - med "tre smakrika kryddkorvar; Timjan & Salladslök, Tre Peppar och Rökt Paprika & Chili samt en Klassisk Grillkorv." Låter spännande, inte minst "Tre Peppar" för oss som har tröttnat på "starkaste korven"-tjatet men som ändå vill ha lite push i smaken. I butik från vecka 6. Pris okänt.

lite finare korvar - Oskar Lithells finaste- Leksands Knäckebröd lanserar knäckebröd av..wait for it...surdeg.

 " - Surdegsbrödet har tagit ett stadigt kliv från att vara trendbröd till vardagsbröd. Därför har vi tagit fram ett knäckebröd bakat på surdeg som lever bortom trenden och som hittar in i var-dagen. Det här är inget delikatessknäcke, utan ett smakrikt och tidlöst komplement till våra runda brungräddade och normalgräddade knäckebröd, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.

   – Surdeg speglar vår generation på många sätt, fortsätter Annika. Att låta saker ta tid är lyx i vår vardag. Att baka Leksands Surdeg får ta tid – något av det mest värdefulla vi har idag."


Leksand, please.... Give it a rest. Men visst, nu får alla skäggiga män med stickad mössa och gigantiska kvadratiska glasögon nåt mer att jubla över.
Inga kommentarer: