25 feb. 2013

McD's goes American

Mer än vanligt alltså.

Imorgon(tisdag 26/2) slänger McDonald's fram en radda amerikanska burger att sätta tänderna i kampanburgarna i Great Tastes of America.
Följande line up kan vi vänta oss:


Great Tastes of America McDonald's"Först ut är Kentucky Steakhouse Classic, en burgare med chilitoppat bröd med sesamfrön, tomatsås, rödlök, krispig sallad, cheddarost, bacon och 150 gram nötkött.

Från 12 mars erbjuds New York Supreme, med 150 gr nötkött med löksås, tomat, krispig sallad, bacon och cheddarost följt av Texas Big Chili. 

Den 26 mars, Texas Big Chili, en 150 grams burgare med het salsasås med tabasco, Pepper Jack-ost, tomat, krispig sallad, färsk lök och ett chilitoppat hamburgerbröd.

Sist ut under kampanjen, med start 9 april, serveras Louisiana BBQ, en 150 grams burgare med amerikansk BBQ-sås, bacon, cheddarost, rostad lök och krispig sallad.
Great Tastes of America McDonald's


Under hela perioden serveras en helt ny McWrap, Western Beef McWrap och Chicken Chicago Star, utöver de smakrika burgarna.  Western Beef McWrap är en helt ny wrap med nötkött, riven cheddarost, rostad lök, ruccola, krispig sallad, tomatsås och tortillabröd.
Chicken Chicago Star - en större kycklingburgare med friterad kyckling, bacon, cheddarost, krispig sallad, färsk lök, salsasås och Sour Cream & Chive-sås."

Bara sett till beskrivningen så står kampen mellan Louisiana BBQ och Texas Big Chili för Redaktionens del. Vad tycker du?

4 kommentarer:

Matilda sa...

IGEN"!
Jag vet att i stort sett det enda jag gör på den här bloggen är att klaga, men kan dom inte komma på något nytt?
Speciellt som dom inte är speciellt goda.

Johan Tennbäck, McDonald's Sverige sa...

Matilda, kampanjen är en av våra populäraste och en klassiker vid det här laget, men alla recepten är nya med undantag för New York Supreme och Chicken Chicago Star som är återkommande.

Tråkigt om du inte tyckt om dem tidigare men du kanske gillar dessa bättre? Du är också välkommen att lämna förslag på vad du skulle gilla. Skriv det gärna här eller mejla mig på service@se.mcd.com så framför jag det till produktutvecklarna. :)

Vänliga hälsningar
Johan Tennbäck, McDonald's Sverige

Emilie sa...

Hej!

Jag jobbar för receptsajten Hittarecept.se och jag har sett att du har goda recept på din blogg :) Titta gärna förbi på vår sajt där du hittar tusentals recept från svenska bloggar och sajter. Kolla också på ”Matbloggstoppen" http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen.

Vill du vara med och få dina recept visade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta!

Med vänliga hälsningar,

Emilie
Hittarecept.se/

Matilda sa...

Till Johan
Nu vet jag inte om Du läser det här, men jag ville be om ursäkt. Om det är en populär kampanj är det självklart att ni tar tillbaka den. Se bara på El Maco som jag älskar. Jag hoppar av glädje varje gång den kommer tillbaka, så det vore skenheligt av mig att fortsätta kritisera den här.