24 feb. 2013

Hell or Heaven?

...with food from 7-11?


Vi ser att det ska lanseras små tacos på 7-11 i USA och börjar fundera.

Har det nånsin ätits nåt gott på 7-11? Vad som menas då är inte att du har köpt en påsa gössiga chips där, utan mat från deras convenience-disk, den med pizza slices, pastarätter, thaimat och annat.Tar man deras rull korvar så citerar vi en av våra underbara läsare som vid en Redaktionsutekväll sa att "Big Bite smakar som fis luktar"., Och det kanske är att ta i men nån korvfestival är det inte i munnen precis.
Och lägg därtill att vid två tillfällen så har vi fått hår i maten när vi har köpt pasta där - så lämnar det allt annat än en god eftersmak i mun och sinne. För att inte tala om den hinna av stel sås som ligger över pastan och som ger ett allt annat än smaskigt intryck. Deras "Mezza Luna"-mackor/pwannabe-pizzor känns lite väl mycket pizzadeg för vad man betalar och lämnar inget stående samkintryck på oss alls.

Misstolka oss inte, vi gillar 7-11 för deras utbud i övrigt och specifikt för deras bakverk samt generösa öppettider. Men som matplats så har det aldrig riktigt lockat oss.

Vad tycker ni? Berätta, dela med er och debattera i kommentarsfältet nedan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag ycker tom Mezza Luna-mackorna kan kallas goda, de har räddat mig många gånga på Sturup. Men så gillar jag ju oxå deg...