27 jan. 2013

Fastfoodlovin' 100%

Vi kommer tillbaks. Hundrafalt


För er som följt med oss ett tag och trots våra extrema dippar de senaste åren fortfarande är med - ni känner till #blogg100 - bloggdealen där man lovar att blogga 100 dagar i sträck. Vi gjorde det förra året och hänger på även denna gång. Varför? Jo, för att du som läsare ska få din dagliga dos av snabbmatsälskande iallafall  en tredjedel av året. För att det ger oss en spark i rövva' och en inspiration att blogga igång ordentligt.

Så, från och med i dag och 100 dagar framöver ses vi. Varje dag, samma plats, samma ämne - mat som serveras snabbt och allt annat gött däremellan. För att vi ska orka med - kommentera/diskutera gärna så vi vet att ni gillar eller inte gillar det ni läser. Och dela gärna med er om ni gillar.

Dagens inlägg blir mer kort och koncist med inte så mycket mer än ovan programförklaring. Imorgon blir det smakrecension av Estrellas nya ostbågar som vi sitter med i afton.

Och dör den som inte riktigt hänger med - MAX Hamburgare har uppdaterat sin Crunchy Nacho-burgare till em Grand Deluxe-burgare. Tror på att det kan fasiken inte bli sämre. Måste testa (= ett nytt blogginlägg, bara 98 kvar då!!Woohoo!) och återkomma. Om inte ni har hunnit före och berättar i kommentarerna...

Så. nu kör vi. Välkomna in igen. Förlåt vår frånvaro.


4 kommentarer:

Åsa sa...

Härligt att se bloggen uppdateras igen! Och med löfte om 99 inlägg till så kan det ju inte bli bättre. :)

Anonym sa...

Yes! Välkomna tillbaka.

Anonym sa...

Ja! som jag har längtat.
Angående chipsen kommer jag tydligt ihåg en tid när Estrella var mycket godare än OLW. när svängde det egentligen?

Xtian sa...

Anonym 2: vi lutar nog fortfarande åt Estrella om ,man ska välja mellan de två. Men OLW har plockat upp tempot och är lite mer på hugget smakmässigt och dessutom har man dominerat marknaden när det gäller marknadsföring. Mne tydligen är det nån studie som visar att väldigt många(typ 70%) ändå inte vet vilket märke de har i påsen när de kommer ut ur butiken...

Åsa och Anonym 1: tackar. Ska bli spännande