24 sep. 2012

Double Beef är tillbaks

Big Double Beef är tillbaks på McDonald's


I morgon, 25 september drar McDonald's igång nästa kampanj - Big Double Beef - dubbla 113 grams kött, Cheddarost, McFeast-sås, tomat, krispig sallad, färsk lök och Steaksås.

Big double beef McDonald's

Vad vi kommer ihåg så var det här ingen som hamnade på vår favoritlista. Tror det handlade om för mycket kött i förhållande till allt annat. Visst, "för mycket kött" är kanske nåt av det dummaste vi har skrivit - för det kan liksom inte bli riktigt för mycket kött. Men - oavsett hur mycket 100% nötkött det är i McD's burgare så är det ganska hårt pressat och ordentligt genomstekt. Det är inget problem om man har bra dressing och andra toppings till men när man lägger köttpuckarna back to back så blir det lite väl brunköttigt.

Men eftersom det var ett tag sen och vi snabbåt det i slutet av kampanjen så kanske vi måste ta en testomgång till - och om "Steaksås" är av typen A1 så är det mycket lovande om man ber om lite extra kanske...?!

Vi ses på Donken imorrn så får vi se.

Just det - om du gillar sötsaker så släpper de 2 nya smaker på McFlurry - Twix och Mars....
McFlurry Mars McDonaldsMcFlurry Twix McDonalds
7 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer det inte en Mc Flurry Pigalle??

Mr N.Y ;)

Fredrik, Bisonburgers.se sa...

Jag tycker att det verkar lovande med dubbelkött. Som en QP med mcfeast-sås och steaksås antar jag. :)

bark sa...

Trots att jag är en McD-junkie kan jag inte för mitt liv komma ihåg att jag någonsin sett den här.

Välkommen tillbaka efter pausen förresten.

bstark sa...

Twix och Mars låter lite same same.

Deathrow Tull sa...

Förra gången dom körde double beef åt jag den en enda gång, vilket brukar innebära att jag inte blev stormförtjust. Av någon anledning kunde jag inte minnas vad det var jag inte gillade, burgare med mycket kött brukar annars vara en favorit. Körde förbi donken igår och provade på nytt, och det är något underligt med denna burgare. Det är en mis-match emllan köttet som känns för torrt, och såsen som inte alls klarar sin uppgift att överväga detta. Det blir inga fler double beef för mig, och nu skall jag försöka minnas varför till nästa omgång!

Deathrow Tull sa...

Förra gången dom körde double beef åt jag den en enda gång, vilket brukar innebära att jag inte blev stormförtjust. Av någon anledning kunde jag inte minnas vad det var jag inte gillade, burgare med mycket kött brukar annars vara en favorit. Körde förbi donken igår och provade på nytt, och det är något underligt med denna burgare. Det är en mis-match emllan köttet som känns för torrt, och såsen som inte alls klarar sin uppgift att överväga detta. Det blir inga fler double beef för mig, och nu skall jag försöka minnas varför till nästa omgång!

bark sa...

Nu har jag ätit. Den var, som ni andra tyckte, torr. Både bröden och köttbitarna. Föredrar helt klart Double Quarter Pounder.