21 juni 2012

Grilla säkert

Försäkra dig om grillning i sommar

Burger King räddar dig från eventuell grillkatastrof med sin nya Facebook-app och försäkring "BBQ Insurance".
BBQ Insurance Burger King

Den beskrivs enklast så här(läs: inklippt från Burger Kings mail till Redaktionen):
Vem som helst som ”gillar” Burger King Sveriges Facebook-sida kan få en försäkring genom att gå in i appen och ange orsaken till att hemmagrillningen misslyckats. Försäkringen är 40 % rabatt på valfritt meal under en begränsad period. Genom högre engagemang i form av bilduppladdning på en misslyckad hemmagrillning kan man tävla om lyxiga priser. Bland priserna finns exklusiva grillar (värde mellan 995 kr och 3 499 kr), iPhone-högtalare för picknicken (värde 2 790 kr) och såklart fria meal på Burger King-restauranger. Användarna tävlar om priserna genom att försöka få så många röster som möjligt på sin bild. Bilderna går att ladda upp direkt i Facebook-applikationen eller genom att använda hashtaggen #bbqinsurance via Instagram. Kolla in på: https://apps.facebook.com/bbqinsurance/.


Så, för er som gillar att grilla men inte är så bra, för er som gillar att tävla, för er som bara gillar - försäkra er om bra mat i sommar.


Och för er som gillar att grilla och som inte ger er - har ni problem kan ni ju alltid ringa ICA's grilljourtelefon. Jouren bemannas av kockstudenter från Restauranghögskolan i Grythyttan och kommer att hålla öppet hela sommaren.
Grilljouren har öppet kl. 08.00 -22.00 måndag – söndag under v. 18-20 och 16.00-22.00 torsdag-söndag under v. 21-32. Jouren nås på 020-47 45 51 och samtalen är gratis.

1 kommentar:

bark sa...

Viral marknadsföring, liksom marknadsföring på sociala medier kan vara både nyskapande och intressant.

Men det måste göras med viss finess och med fingertoppskänsla som få andra områden.

Buger King kör inte med något finlir, utan här är det rakt på rödbetan som gäller: Orden "grillad" och "grillat" ska till varje pris hamras in och bli associerade med kedjan.

Det är rätt genomskinligt, och lite klumpigt.