7 maj 2012

The thrilla in da grilla

En jourtelefon och en lemonad


ICA hyr in sommarjobbare så att du ska kunna grilla rätt hela sommaren. En lite annorlunda men på samma gång ganska skojig idé. In short: "Tanken med Grilljouren är att kunna erbjuda kunderna hjälp och stöd med allt som rör grillning. Jouren bemannas av kockstudenter från Restauranghögskolan i Grythyttan och kommer att hålla öppet hela sommaren." Den har öppet från och med Valborg - dvs redan igång


Grilljouren har öppet kl. 08.00 -22.00 måndag – söndag under v. 18-20 och 16.00-20.00 torsdag-söndag under v. 21-32. Jouren nås på 020-47 45 51 och samtalen är gratis.

Det finns naturligtvis också en app.... 2011 års grillapp är uppdaterad, finns både för iPhone och Android och kan laddas ned gratis från AppStore eller Android Market/Google Play.


Och när du står där i grillvärmen och inte vill dricka öl - för vem vill det? Då kan du dra i dig en klassisk lemonad. Finns nu från Brämhults, Lemonad på citroner och dessutom kompletterad med en Hallonad och en Päronad - alltså lemonad på hallon respektive päron om det var nån som missade det.

"Lanseringen stöds av tjänsten Lemonadväder, som mäter temperaturen runtom i Sverige och avgör var – och när – det är dags att svalka sig med en lemonad."

Så, nu är det dags att börja tända kolen, resten får ni sköta själva - vi kan inte göra allt åt er!

Inga kommentarer: