2 maj 2012

That's a wrap!

Eller det är faktiskt fyra stycken...

Ni vet hur vi i Sverige är ganska bra på att vara först med saker - smörgåsbord, multipla wimbledonvinnare och surdegshotell. Well, när det gäller mat inslagen i bröd är vi inte riktigt först. Det McDonald's tjugo länder som testmarknader innan man tyckte att det var bra nog för oss. Men nu så.

McDonald's Chicken McWrap

McWraps - 4 stycken wraps där tre innehåller kyckling och en är vegetarisk. Menyn som helhet kommer liga på en 57 kr och de inslagna presenterna finns att smaka från den 8:e maj.

De smaker som erbjuds är:

Veggie McWrap -vegetarisk bönburgare, sallad, tomat, gurka och den populära McFeast-såsen.

Sweet Chili Chicken McWrap - friterad kycklingfilé, sallad, gurka och en kombination av McFeast-sås samt Sweet Chili-sås.

Grilled Chicken McWrap - grillad kycklingfilé, sallad, gurka, tomat och färsk lök med en premium tomatsås och en smakrik yoghurt-sås.

Chicken Bacon McWrap - friterad kycklingfilé, bacon, sallad, tomat, rostad lök och en specialframtagen sås med ett inslag av svartpeppar, citron och lök.

McDonald's Grilled Chicken McWrapHur låter det? Vad tycks? Berätta för oss nu när vi har gjort det lättare att kommentera...

6 kommentarer:

Åsa sa...

Ser helt klart lovande ut! Förhandsfavorit blir Grilled Chicken, just för att den har grillad kyckling. Men om man byter ut kycklingen i de andra mot grillad så har de en chans också. :)

Åsa sa...

Du har väl förresten inte missat Polarbröds (w)rap?... ;-)

bark sa...

Det här kan nog bli trevligt som omväxling. Bara de inte är torra, som vissa wraps kan bli.

Johan sa...

Grym sajt! Hur har jag kunnat missa denna? I'll be back. Ofta!
/Johan

Bobby Oster sa...

Hej, riktigt cool blogg! Jag har en fast food blog i USA där jag skriver om snabb mat. Det kallas Fast Food Feeds. Trevligt att se någon göra samma sak i Sverige!

Anonym sa...

Blir det alltså denna som är nästa kampanj på donken? Jag hoppades på el Maco, men detta verkar intressant