11 maj 2012

McWrap:ping it up

De sista två avklarade

I den eviga kampen för att hålla er alla uppdaterade och "in the know" om vad som händer och sker i snabbmatens värld så offrar vi allt vad fredagsmys heter för att hänga på snabbmatshak istället.

Så när ni dukar upp tacobuffé eller beställer en till runda AfterWork-öl så tar vi vår plastbricka, våra smaklökar och ett gäng McWraps och sätter oss till bords.

Av de 4 varianterna av McWraps som finns så har vi redan testat två. Nu klippte vi de två sista på ett bräd..på en plastbricka...
McWrap Sweet chili chicken

Sweet Chili Chicken McWrap -"en McWrap med krispig och panerad kycklingfilé ihop med sweet chili sås. "

Veggie McWrap - "vår underbara bönburgare fast i ett tortillabröd med tomat, sallad, lök, och vår smakrika McFeast-sås."


De smakade såhär:

Sweet Chili Chicken McWrap - för oss på Redaktionen som anser sweet chili-såsen vara 2000-talets ketchup känner att man har gjort det lite för lätt för sig. Att slänga ihop en McWrap med kyckling och sweet chili kräver ju ingen raketforskare precis. Men - det är ju också så att det är poppis med sweet chili, folk gillar ju det. Och man har dessutom lagt dit en dutt dressing (McFeast-sås?) som gör det hela lite mer fantasifullt. Det smakar gott tack vare den krispiga kycklingbiten men överraskar föga. Säkert en storsäljare av de 4 McWraps som finns på menyn men för oss är den på plats nummer fyra. Mest för att det inte var så spännande.

McDonalds Veggie McWrap
Veggie McWrap - en överraskning. Här nånstans fnyser säkert alla som inte äter kött åt den vanliga reaktionen från köttätare när de testar nåt vegetariskt "- det var ju FAKTISKT riktigt gott".. Vilket man ju kan förstå.
Nä, det här var lite mer överraskande - att Mickey Dee's tagit ut svängarna med den här bönburgaren/-pattyn. Det är bra böndrag i den och dessutom lite häftigt kryddad. I och med att den inre konsistensen är lite mosig så drar man genast paralleller till refried beans - vilket vi ju gillar. Återgår vi till utsidan så är den hårt friterad, kanske en gnutta för mycket. En krasig yta gillar i alla, men det får inte bli hårt. Kanske var det vårt exemplar som vilat lite väl länge i frityrkorgen?
McFeast-såsen vinner ju inga priser på vår sås-gala, men den är len och följsam mot det mjuka men kryddiga bönmoset. Inte helt dumt men kanske en önskan om lite större senapsbett?Så, nu har ni allt ni behöver för en McWrap-utflykt. Vad tycker ni verkar bäst hittills? Vilken wrap lockar mest? Berätta för oss.
3 kommentarer:

Lindha Johansson sa...

Just nu är jag så sjukt irriterad på McDonalds falska reklam för sina McWraps att jag inte har lust att äta där.

Vaddå gratis? Det är omöjligt att få en gratis McWrap så sluta med reklamen nu!

Först får man åka runt i hela stan för att få tag i wrapen på kartan och sedan ska man sitta med fingret på wrapen (på kartan) tills man kliver in på McDonalds!

Vi struntade i det, men med tanke på hur många idioter som finns där ute i trafiken så undrar jag hur det blir med trafiksäkerheten under denna kampanj?

Men eftersom det tog flera dagar innan jag ens lyckades logga in (facebook funkar inte, fick använda google istället) så är det kanske fler än vi som struntar i deras usla kampanj!

Xtian sa...

Lindha: oj, det var ju inget kul alls. Vi hade missat att uppdatera vår McD's-app så det tog en dag eller två innan vi hittade nån McWrap heller.
Däremot låg alla de McWrap vi såg ganska nära McDonaldsrestaurangen(i Malmö) så vi behövde inte åka nån bil. Men visst, med tanke på hur folk kör så... Men kanske kan man få nån annan att köra åt sig?

Anonym sa...

Har ni en android mobil så kan ni göra följande.
Ladda ner MC appen.
Ladda ner fake gps
Använd mc appen för att kolla vilken gata det finns en wrap på
Gå in i fake gps
Välj gatan där wrapen fanns
Gå in i MC appen igen ta upp din wrap, släpp och sen ändra fejk gps till det mcdonalds du är på och så vipps där har du din mcwrap