7 apr. 2012

Om vi fick ett påskägg...

...så hoppas vi att det är fyllt med sliders

Nånting som vi har pratat om innan är kanske ett av världens bästa produktutvecklingar någonsin - ja förutom Fanta Black Orange då.. - sliders.


De små läckerbitarna som slinker ner likt en förskoleklass på en vattenrutschkana och ger finger food ett helt nytt ansikte. Snabbmatens egna tapas - well, det är ju redan lite snabbmat över det - men ändå....Varför det inte finns mer på svenska menyer är för oss ett stort frågetecken. Burger King har ju haft det som en "sixpack"-kampanj för några år sen, men sen inget. Och nån läsare skickade bild på nån slags fryst variant av sliders att ha hemma men det har vi varken sett eller smakat själva.Ett tips till er restauratörer som nu under påsken sitter handfallna inför vårens menykompositioner - sliders. Enkelt, litet och gott - dessutom nåt folk är villiga att betala för - eller hur?

Vad tror ni själva? Skulle sliders vara nåt ni beställde på en restaurang - som förrätt/plockmat och/eller mellanrätt? Och har ni sett det nånstans i Sverige? Rapportera!

2 kommentarer:

PaddySe sa...

Jag hade definitivt köpt några! Antagligen för många också...

Håkan sa...

Harrys i Karlstad hade det på sin förra meny... Av nån outgrundlig anledning så tog de bort dem:(