11 apr. 2012

Kosläpp i guld

Årets guldko från Arla är utdelad

Och ingen är väl gladare än vi på Redaktionen.

Dels gläder vi oss åt att Arla lyfter fram kategorin "Bästa Snabbmål" och visar på att snabbt och onyttigt inte alltid går hand i hand. Sen är vi naturligtvis glada över vinsten för Salads and Smoothies i Malmö som vann. Fräscht koncept och lite lokalpatriotism i härlig mix, precis som vi önskade oss.Juryns motivering lyder: ”Det här är ett av de bästa exemplen på framtidens snabbmat. Här går det nämligen undan! Serviceminded personal ser till att du får din mat snabbt och smidigt trots att kön vid lunchtid är lång. Bakom menyn finns en medvetenhet gällande både innehåll och miljö. Det genomtänkta konceptet och den goda maten bidrar till en positiv upplevelse.”

Övriga vinnare frågar ni - well, who are we om vi inte nämner dem även om det ligger utanför vår lilla nisch.


Bästa Miljöarbete
Barista Fair Trade Coffee (rikstäckande kedja)

Bästa Matglädjeskola
Rydboskolan i Åkersberga, Stockholm

Bästa Seniorservering
Danvikshem i Nacka, Stockholm

Bästa Matglädjebutik
Coop Extra Danderyd, Stockholm


Grattis till alla vinnarna och jättegrattis till Salads and Smoothies naturligtvis.(logga från Salads and Smoothies hemsida, guldkossan från pressrelease)

1 kommentar:

Anonym sa...

Synd att du inte kunde vara med i Stockholmn - du har väl kollat in Snabbmåls-grabbarnas glädjedans: http://www.youtube.com/watch?v=ZHJ-5WNEjQs&list=UUtHmHp03V_XYWgEOD25XX9w&index=1&feature=plcp

mvh,
Pia, Arla Guldko