15 apr. 2012

1+1=nja

Vi funderar på den gamla devisen

Vi vet ju alla att strävan efter att 1+1 ska bli 3 är oändlig och a never ending story. Så även för snabb och gössig mat. Vissa saker funkar ju - som hamburgerdressing och pulvermos(enda gången pulvermos är spelbart som föda) medan andra funkar sämre.

Idag satt hela Redaktionen och var inte riktigt pigga i luvan och sugnade till lite. Kvarterets falafelkiosk fick agera stödtrupp för en sargad snabbmatsarmé. Och det testades nytt - "falafelrulle med kebab" - Vi tänkte "lite av varje måste ju bli gott". Äckligt var det inte men det blev varken eller. En liten slev kebabkött, några småbitar falafel och en känsla av att det här var ett bad move. Så oavsett kvalitet så blir det här något vi inte gör om.

Vilket för oss in på något som vi aldrig kommer att säga "det här gör vi aldrig om" om...för vi kommer aldrig att testa.Dels monsterpizzorna med inbakade "skrovmål" Carlskrove som ju bara är hur dingt som helst - spelar ingen roll hur mycket ni säger att "det faktiskt är ganska gott" - det är en abnormalitet som vi lämnar därhän. Likväl som med Pizza Hut UK som lanserar "Hot Dog stuffed crust" - varmkorv inbakat i degkanten.

Hur.dingt. som. helst.


Däremot får ni gärna ge oss exempel på bra saker som blir bättre tillsammans - av det mer oväntade slaget alltså, inte "-pastasås och pasta"-förslag, spare us please...


(bilder härifrån och härifrån)

1 kommentar:

Anonym sa...

På samma team kan jag nämna att på Corner i Västervik serveras Hambab. En blandning mellan hamburgare och kebab. Ingen höjdare direkt:

http://www.cornervastervik.se/meny/menyer/hambab-meny