16 mars 2012

Ring Ring

Här får du svar om det senaste snackset

Estrella snurrar till det med sina nya ringar - med smak av "grill", "sour cream and onion" och "ost och chili" Och om ringen inte passar - ta en jordnötsbåge...Ringarna, som är sk. extruderade snacks, dvs när du gör en smet och formar det till ringar, stjärnor, bågar och allt annat du kan tänka dig(utom -krokar, det finns det ju inget som heter som vi alla vet...) är luftigare och lite lättare än sina kusiner chipsen.

Vi köpte oss en påse "Grill" för att testa. Dels därför att det är köpstopp på allt som har Sour Cream i sig och dels för att ost och chili inte fanns.

Vad säger man? Jo, att det här har man ju smakat utomlands så det känns inte nytt på nåt sätt. Och om du trpr att det smakar som en fluffigare variant av grillchips så har du fel. Även om de båda delar en löksmak så har den här ringen nästintill bara en löksmak medan grillchipsen är lite mer komplexa i sin smakbild än så. Tycker vi iallafall.
Det här är lite lockande med sin lätthet men man blir trött på smaken ganska snabbt och nyhetens behag falnar likt en lägereld på hösten.

Vill du se hur man gör extruderade snacks? Kolla in här:
Har du testat? Vad tyckte du? Inte testat, vad ser mest lockande ut? Berätta i kommentarerna!

1 kommentar:

Catta sa...

.."medan grillchipsen är lite mer komplexa i sin smakbild"... Den formuleringen kommer jag sova gott på!