27 mars 2012

Kort om gott

Vi blandar och ger


Lite korta nedslag i nyhetsbrevs- och pressreleasehögen.- "Den Gamle fabrik" - marmeladernas grand old lady lanserar en marmelad utan bitar för den är "sedan länge efterfrågad bland konsumenter som bara vill ha det godaste, nämligen marmeladen mellan bitarna". Jaha, det var ju lite det som var grejen med Den Gamle Fabrik - att man hade bra rejäla bitar som gjorde marmeladupplevelsen till en riktig hemvävd känsla. Men nu blåser det tydligen förändringens vindar på frukostmackorna... 
Den heter iallafall "Cremet" och var tydligen en succé i Danmark. I butik nu  i smakerna aprikos-apelsin, jordgubb och boysenbär.


Knappt har vi lyckats stilla vår hunger med amerikansk tema-mat förrän nästa USA-kampanj dyker upp. Nu i form av snacks från OLW. Tre smaker under kampanjbaneret "Taste of America" lanseras under kort tid och sen ska du som konsument få välja vilken smak som ska få stanna kvar som smak i chipshyllan. De tre smakerna är: 
Texas Style Grilled Onion är krispiga räfflade potatischips med smak av en klassisk, välgrillad Cheese & Onion sandwich.
Louisiana Style Hot BBQ är räfflade potatischips med smak av cayennepeppar, lök och paprika.
New York Style Baked Potato & Sourcream är räfflade potatischips med smak av bakad potatis och sourcream(Ojsan, det var ju en verklig överraskning, sour cream....).

Dessutom slänger man in två dipper - American BBQ och Cheese&Chili
Smakprover är utlovade och på väg för recension.Till sist - kanske nåt som är lite mer jobb än vad en snabbmatsläsare klarar av - men förhoppningsvis är ni även god-mat-älskare också och kan uppskatta ett snabb(well, relativt...) sätt att få en fantastisk pizzadeg.
Jim Lahey's "No Knead Pizza Dough" - blanda ingredienser, sen inget mer. Vänta i ett gäng timmar, sen laga pizza. Fantastic! Missa inte filmen så ser ni själva hur lätt det är!
Idag slipper ni kommentera om ni inte prompt måste säga nåt - i så fall - go nuts in the comment section!

1 kommentar:

dubbelmackan sa...

OLW säger BBQ, sourcream och cheese'n onion. Jag säger gäsp. Alla smaker är uppfunna redan, vi vill inte ha något annat än plain och sourcream. Eller är jag bara neggig? Det är ju KUL med nytt.