7 mars 2012

Halvtrist Hallon

2 nyheter med samma innehåll

Sitter lite fundersam över vad att skriva om idag och skummar lite pressutskick och annat jox. Och ser att Spendrups juice-läsk-vatten Xubi släpper sommarens smak - Hallon/Citrongräs. Låter väl kanske inte helt tossigt kan man tycka.Fastnar sen i en rubrik om att Loka släper sin sommarsmak - Hallon/Persika.Jamendåså - årets sommarsmak = Hallon.

Känns lite trist ibland att jaga efter lite coola grejer och inse att marknaden är såpass liten att det blir ganska likriktat efter ett tag. All kör texmexburgare, hallondryck och sour cream.Typ

Vilka smaker tycker du är evigt återkommande och vilka smaker skulle du gärna se i diverse produkter?
Själv kan jag sakna "Applepie"/"AppleCinnamon"-smakerna som var poppis ett tag på 80/90tal i USA. Har inte riktigt slagit här - eller har det kommit och gått? Jag blev helt till mig idag när jag såg en té-smak som var AppleCinnamon så jag skippade kaffet och tog té istället...

Men, entertain us i kommentareran - smaker som är uttjatade och smaker du vill ha!

6 kommentarer:

MrArboc sa...

Jag vill ha körsbärskola! Cherry coke!

MrArboc sa...

(Sorry att jag använder mitt gamla bloggerkonto för att kommentera, men de senaste dagarna har blogger inte accepterat Open-ID)

Dubbelmackan sa...

Hallon persika känns så himla "men den har ju funnits i typ hundra år". Trist. Varför alltid fastna i frukt- och bärsnåren så fort det ska smaksättas vatten? Kan jag be att få ingefära någon? Eller gurka? Eller åtminstone något annat än hallon. Röda vinbär? Try me!

bark sa...

@MrArboc: Såväl Cherry Coke som Diet Cherry Coke importeras av Gray's och finns ofta hos ICA Maxi.

Kim sa...

Hallon har väl sin charm, men visst lite fantasi och jag får be?!
Ingefära som någon sa. Physalis? Mynta? Citronmeliss? Hade gärna sett en dryck med riktigt kraftig grapesmak jag.

Malin sa...

Hallon är iofs grymmast av alla bär och frukter, men inte på något sätt nytt. Tycker väl att kombon med citrongräs lät lite spännande. Hjortron tycker jag är alltför sällan en smaksättare. Visst det är en söt smak, men den borde kunna balanseras!

Jag saknar förresten hederligt vanligt iste (citron). Ett kort tag fanns t.o.m. flera leverantörer av denna ädla och klassiska dryck i Sverige, men nu får man köpa dyrbarheter på Americana-hyllan om man ska få någon iste. :-(