31 mars 2012

Dagen efter kvällen före

En upptakt inför vad som komma skall

Är det ett tecken på en högre makt att dagen efter en efterjobbet-afton så möts jag av två paket - ett med chips, ett annat med MER?

Vi tackar de eventuella Gudar som haft sitt finger med i spelet - eller PRbyråer som tajmar sina utskick...

Hursomhaver - idag testar vi chips från OLW från deras "Tste of America"-kampanj och smakar på jubileumssmaken från MER som fyller 50 år idag. Full recension kommer imorgon, kanske av båda.
Medan ni väntar - kolla in MERs nya spokesperson - The Loveinator
Dagen i övrigt har bestått av hemlagad pizza - på vårt sätt - alltså färdigköpt deg med tillhörande sås, färdigriven mozzarella och prästost(inte i samma påse, vi blandade från två) och skinka som klipps ner över pizzan. Enkelt, snabbt och gott - precis som det ska vara.
Vi köper just nu våra pizza-kit från Delizie då vi har fått för oss att degen är bättre, hårfin skillnad mellan dem och Sara Lee men bättre än ICAs.

Vilket pizza-kit gillar du bäst?

1 kommentar:

Lindha Johansson sa...

OLWs nya chips var en stor besvikelse, har smakat alla tre och de var lika smaklösa. Äcklig, fejkad ostsmak på Grilled cheese. Den starka smaken var för stark (och smaklös). Jag tycker tydligen inte om chips längre... De smakar alltid härsken olja, känns flottiga och de nya smakerna är smaklösa och trista.

Testat en av de nya dipmixerna också: American BBQ även den var stark och smaklös.

Visserligen har jag pollenallergi så mitt lukt-och smaksinne ligger inte på topp, men jag hatar att det bara blir starkt av t ex cayennepeppar och inte smakar något annat, det starka tar oftast bort de andra smakerna för mig.

De färdiga pizzakiten borde inte få säljas som mat, smakar vidrigt. Dock har Wewalka ätbar pizzadeg, men den medföljande såsen är vidrig. Känns inte värt att betala 29 kr då. Och då jag bara äter dyr ost och skinka så blir det väldigt dyrt med ett färdigt kit...:(