5 mars 2012

Belöningar

Idag så gläder vi oss

Belöningar kommer i många former och på många sätt. Något vi är bra på är att belöna oss jälva, oftast med nåt som går att äta...

Dagens första belöning dyker upp på Facebook där Ben&Jerrys leverar fram en ny smak - Oh My! Apple Pie - med "krispiga paj-chunks och smarriga äpplebitar". Då Redaktionen är ett ställe där man älskar smaken av äppelpaj utan att behöva vara i form av en äppelpaj...så blir vi naturligtvis överlyckliga. Det här ser vi fram emot!Dagens andra belöning är tusen gånger bättre än glass. Läsarkontakt i den högre skolan.

En vän berättar: 
"Jag var hemma i Vetlanda i helgen och träffade lite gamla kompisar. En av dem följer mig på Twitter och säger helt plötsligt att "- men du, känner du han FastFoodLover? - Joo, det är ju en kompis till mig tyckte hon... Varpå hennes vän säger att den bloggen har jag läst i flera år och gillar verkligen (här är vi lite osäkra på exakt ordalydelse efter att det svartnat för ögonen av förundring över att någon har läst oss i flera år och gillar det) och till och med kommenterat."


Det ni! Med smör på. Till er som läser - det är sånt här som är guld värt. Ni som kommenterar ständigt och jämt eller bara ibland. Eller ni som bara läser, vi är så otroligt tacksamma för att det finns nån som antingen delar vår faiblesse för det snabbt serverade eller bara kommer hit för att dissa/tycka att vi är dinga. Tack! Såna här dagar känns det inte svårt att fortsätta blogga

Och du "Vetlandaläsaren" - hör av dig till din kompis med adress så ska du får en liten överraskning, idag gillar vi dig lite extra mycket!

5 kommentarer:

Stefan sa...

Jag hatar att poopa på din parad (men smaken är ju som baken), provade oh my apple pie i helgen och den var inte alls god. Jag tvingade mig igenom den för att komma ner till chokladglassen som låg under :(

Xtian sa...

Stefan: man kan inte poopa på paraden - det kanske smakar illa eller trist, vi får helt enkelt se. Alla kan inte gilla allt och i skrivandes stund så vet jag ju inte ens om vi kommer att gilla det. Så helt ok.

Lindha Johansson sa...

Jag gillar också er blogg, läser flera ggr/veckan. Tyvärr orkar jag inte alltid kommentera. :( Mycket pga de där jäkla orden, jag ser inte vad det står, trots att jag inte är en robot!

Pga sjukdom är tiden vid datorn begränsad, det är mycket som ska hinnas med på kort tid.

Hoppas ni orkar fortsätta blogga trots dåligt med kommentarer.:)

Matilda sa...

Jag är inte Vetlanda läsaren, men jag ville bara säga/skriva att jag också är därifrån trakten. Bor nära Hultsfred. Tack så hemskt mycket för att ni börjat uppdatera igen. Älskar den här bloggen.

Anonym sa...

Ok. Jag är Vetlandaläsaren. Erkänner. Älskar fastfood och den här bloggen. Svagt utbud av fastfood i Vetlanda, men vi har Sveriges bästa kebabpizza som vetlandabor i exil brukar sukta efter.

Ska definitivt smaka den nya B&J.