28 feb. 2012

Tur till Amerikat

Ännu en gång återvänder McDonalds till hemlandet

Vi har under åren vant oss vid att McDonalds kör sin USA-kampanjer - "Great tastes of America som även visat sig som gångbara i andra länder - bland annat Japan där det rullar en America-kampanj just nu.

Även i år gästas vi av en liknande kampanj om än "bara" i 2 burgare och en kycklingburgare mot de vanliga 4 kampanjprodukterna plus en kycklingvariant - i år heter den "Road to America"Dessa är:
Big Barbecue - Pepper Jack-ost, knaprig bacon och BBQ-sås (28/2-19/3)
Road House Classic - bacon, rostad lök och Grilled Beef Pepper-sås (20/3-2/4)
samt
Prime Chicken - en lättare burgare med krispig, panerad kycklingfilé tillsammans med Sour Cream Onion-sås, ruccolasallad och fullkornsbröd.


Utan att ha smakat så kan vi ju dra följande slutsatser:

- bbq-sås, alltid gott men man hoppas på en variant med riv och rökighet, inte bara sötma.
- grilled beef pepper-sås - samma här, vi hoppas på rivig pepparsmak som tar för sig
- sist men inte minst - sour cream onion-sås. Jösses. Även här följer mig detta smakspöke, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Å andra sidan så med den historiska erfarenheten av McD's fullkornsbröd så är det fet tveksamhet på om vi ens  kommer att testa den...men såklart gör vi ju det - för er skull!
Som helhet så är det goda förhoppningar tror vi. Kan bli en trevlig resa för smaklökarna.


Nu packar vi väskorna för en riktig road trip! Ska du med? Meddela i kommentarerna vad du känner inför resans meny


2 kommentarer:

Åsa sa...

Why oh why ska det vara så svårt att göra en kampanjburgare utan bacon?!? Precis som sourcream hauntar chipsen så går det tydligen inte att hitta på en burgare utan bacon. Jag är ledsen, men för mig så blir baconsmaken oftast för dominerande. Otroligt nog verkar kycklingvarianten vara utan bacon iaf, men varför försöka ge sken av någon slags hälsosammare variant och slänga dit panerad kyckling när deras grillade är så mycket godare och nyttigare? Nja, Roadhouse Classic är nog den jag kommer testa och har mest hopp om, speciellt pepparsåsen. Och den rostade löken för ju drömmarna till McNewport, mmmm.

Fille sa...

Men finns ens rostad lök i USA? Jag e tveksam. Skeptisk. Kommer ihåg en mc Chicago som var grym. Tror det var lökringar osv på den. God som satan.