24 feb. 2012

Snabbgrillat

Dags att putsa grillgallret


Vi skriver 24 februari och även om det är småkyligt så har väl gemene man börjat få lite ystra vårkänslor i kroppen den här veckan?
Då slår vi till med en sommarklassiker rätt i nyllet på er - årets första pressrelease om grillning!

Det är Santa Maria som redan nu vill flagga upp för lite produktnyheter, varav två förtjänar att lyftas fram på den här bloggen.


Påsklar marinad - med påse
"Nytt för i år är marinader i återförslutningsbara förpackningar. Här marinerar man direkt i påsen, snabbt, enkelt och bekvämt och utan onödigt kladd och spill. Två välkända smaker, BBQ Marinade Allround och BBQ Marinade for Chicken, gör sällskap med den helt nya BBQ Marinade Chipotle."

Wow säger jag. Campinglovers, naturgrillare(inte såna som grillar nakna, det är naturistgrillare, menar såna som grillar ute i naturen) och latmaskar behöver bara öppna påsen, droppa ner kött - upp till 800 gram - och låta det marineras. Spara en påse och lite tid. Perfekt. Tror för egen del så sitter BBQ Chipotle-påsen som en smäck!
Påsarna kommer att ligga i 20-kronorstrakten när de finns i butik


Nästa grej är kanske ingen överraskning, men det verkar vara förpackningslösningens år för Santa Maria - för även denna produkt kommer med en lite smart lösning. Glaze i flaska för direkt applicering på köttet.

Man säger att: "Nu lanseras de i nya praktiska squeezeflaskor i plast som gör att du kan applicera glazen direkt på maten under grillning. Smidigt och med garanterat gott resultat. Vare sig man vill bättra på grillsmaken med BBQ Glaze Allround, BBQ Glaze Red Hot Chili eller med BBQ Glaze Sweet Pineapple kan man ta med flaskan på utflykten eller plocka fram den för att ge en extra touch av perfektion till grillkvällen i trädgården."

Borta är tiden där man behöver stå med penslar och lalla, nu kan man bara feta på med flaskan. Tyvärr kan detta bli ett avbräck för den man som envist hävdat att han måste stå vid grillen med en öl i handen och "hålla koll på glazen". Sorry pal...
Flaskan får du pynta en 25-lapp för i handeln.Har du funderat på vad du ska grilla i sommar? Eller är du en sån som inte slutat grilla kanske? Dela med dig av ditt bästa grilltips i kommentarerna!(Hela pressreleasen hittar du här)

Inga kommentarer: