15 feb. 2012

Kingen goes XTra allt

Ny luxburgare på Burger King

Som ett brev på posten efter postningen om lyxburgare lanserar nu Burger King sin Angus XT.Från och med idag kan du äta den på BK runt om i Sverige, precis som man har gjort i massor av i Danmark där Angus XT blev en storsäljare när den lanserades där. Varför blev den det?

Kanske för att man "kombinerat en tjock och saftig grillad burgare av 175 gram Aberdeen Angus-kött med en läcker Steakhouse-sås och fräscha grönsaker” som de säger i pressreleasen.


Angus XT finns tillgänglig på alla restauranger runt om i landet från och med den 15 februari. Det rekommenderade priset för endast hamburgaren är 62 kronor och ett helt meal 79 kronor*.
*Pris kan variera från restaurang till restaurang.


Tyvärr har ingen på Redaktionen hunnit smaka än men skyndar att testa så snabbt det bara går i vinterhalkan.

Vännerna på Alltommat.se har redan testat och verkar gilla och ställer en mycket relevant fråga - "Är det en fin fulburgare eller ful finburgare"? Vad tycker du? Kommentera. Och har du också smakat - berätta i kommentarerna!

3 kommentarer:

West sa...

Jag kan vara stf Redaktionsmedlem imorgon och leverera en recension. Tror inte jag kan hålla mig längre än så innan jag testar den :-) UTAN pommes och andra side orders...

West sa...

menade tf Redaktionsmedlem...

bstark sa...

Låter som en välkommen nyhet. Men själv tror jag att jag kommer avvakta nån vecka.

Har ställt in siktet på en hederlig gatuköksburgare inför nästa vecka.