7 feb. 2012

Halleluja

My prayers have been heard.

Förhoppningsvis har det inte gått någon förbi att jag inte längre är en stor fan av Sour Cream, att jag tycker att det har blivit en bekvämlighetsfilt för chipsmakarna att dölja sig under. Att jag tycker att Sveriges chipsutbud snurrar kring paprika/grill/bbq/ost-varianter i smak med tillägget "sour cream" som stabilisator och trygg snuttefilt för Svensson att hålla i.

Någonstans måste någon ha sett min ångest, hörsammat mina böner och dessutom läst om ett av mina favoritchips, Lay's MAX, Saveur Cheeseburger

Har smakat den för länge sen och vet att de hade hittat rätt smakmässigt och att jag gillade dem skarpt.

Och nu kommer Estrella med sin variant:

”Att öppna den här chipspåsen är som att öppna dörren till en klassisk amerikansk diner och känna doften av nygrillade hamburgare. Sätt sedan tänderna i chipsen och upplev smaken av en riktigt saftig cheeseburgare, lagom salt och med härlig smält cheddarost på toppen. Precis som det ska vara. Awesome!”
Så skriver de själva iallafall.

Snurrar man runt lite på interwebben och ser vad folk i allmänhet tycker så är det blandade meningar om det är det mest avskyvärda som skapats eller jättegott. Vi får se när jag väl får tag i en påse.

Men en god nyhet att man ta steget och kör en ordentlig smakrevolt i chipshyllan.

Inga kommentarer: