23 jan. 2012

Gut feeling....

...lita på magkänslan så slipper du dålig känsla i magen

Ni vet hur det är - turistfälla med roliga attiraljer och en meny som ser bra ut på ytan men alldeles för bra för att vara sann. Och du är småbarnsförälder. I ett turistgetto.

Så, don't blame me, när jag säger att vi hamnade på "La Posada" tex-mexrestaurang med world famous burgers och fantastic ribs. Ja, och klassisk engelsk frukost. Och...ja..

Magkänslan och en gnagande känsla från ett besök för tre år sen sa att "run Forrest, run!!!". Barnen sa "titta, roliga träindianen och de har sombreros på väggen".

Sonen ville pröva lökringar. Det fick han och...de var underbara! Härlig kanarisk gul lök med sin markerade sötma hade behandlats ytterst varsamt och var en true delight. Jag tittade lite snett på magkänslan och fick upp hoppet.

Och sen gick det bara utför.

Hustruns Fajitas serverades med guacamole på lokala avocad...nä, kemisk avocadodipp. Salsan likaså.

Min "Texas Burger" med bacon och "melted cheese" var "bruna-bönor-med-fläsk"-fläsk och ostsås gjort på allt annat än ost.

Så nu sitter jag här och försöker minnas lökringarna medan magkänslan kör en "vad var det jag sa"-runda på insidan av kroppen.

Lyssna på din magkänsla innan du får känna av din mage.

4 kommentarer:

West sa...

Tråkigt, men klassisk företeelse. Man får helt enkelt gå efter devisen SATSA ALLTID PÅ LOKALA SPECIALITETER, då blir det åtminstone korrekt utfört om än inte alltid gott (läs: tusen varianter på skaldjur är inte alltid det man vill ha). Eller så går man på den eviga nödraketen QP with cheese på Doddes :-)

/West

Katinkas Kitchen sa...

länken: http://katinkaskitchen.com/?p=6753

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.