1 sep. 2010

Sommarminne II


Vi minns en tid till som var

...alltså inte att en tid var som var som ifrån en böld utan att...ja, ni fattar..

När alla ser tillbaks på sommaren 2010 så kommer minnesbilderna att variera - den sena våren, den snabba ankomsten av sommaren, rosévin i parken, inställt Hultsfred, ett strandligg i Köge, husvagnsjävlar på vägarna, karrégrillning tills skörbjuggen hälsade på - ja sånt som hör sommaren till.

Själv minns jag 2 heta nätter - alltså 2 nätter som var varma - när jag pressade mig till det yttersta och lagade riktig mat.

Jaha? Jo, Fontana gav mig den äran att få vara med i en receptbroschyr - som snart är klar. Men då tvingades jag till att klämma ur mig nåt som på nåt avlägset sätt kunde tolkas till snabb mat. Och som innehöll fetaost.

Vi får se hur det blir, men kul var det. Och jobbigt. Och säkert inte lika fint som de andra fantastiska bloggarna som också är med

Läs mer här: Fontana tar hjälp av matbloggare....

Det var mina sommarminnen värda att notera. Allt annat var sisådär...

(bilden lånad härifrån)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att Fontana äntligen har upptäckt matbloggarna. Snabbmat med feta? Hm... Solnakorv med fetaröra kanske?

Max sa...

Vi har följt en rad matbloggar i flera år och även tipsat om dem via vårt nyhetsbrev. Det här är dock första ggn vi tar hjälp av dem för en fysisk produkt. Det är riktigt spännande. Vi hoppas och tror att det blir populärt och att ännu fler matbloggare visar intresse till nästa broschyr. :)