3 sep. 2010

Folkets valNu är det dags att välja. Chips.

OLW lanserade en tävling på nätet där man kunde sätta ihop sin egen smakbalndning för att låta folk rösta fram vilka som går i produktion - oh nu är det klart. Till och med produktionen.

Så redan den 6 september finns det tre nya smaker ute att ta ställning till.

Creamy Pizza av Andreas Olsson, Sölvesborg ”Tomaten och basilikan omfamnar varandra likt ett förälskat par på Piazza Navona en varm sommarkväll i juni. Kronan på verket, en klick cream cheese, ger en rund och fin avslutning på varje tugga. Vi säger bara, molto bene!”

Vilda Western BBQ av Daniel Lindström, Uppsala – Cowboyhatten på! Det här är ett kraftigt chips som tar oss över Atlanten till de stora rancherna i Texas. Här finns en bra balans mellan det rökiga från Hickoryn till det söta och mjuka i sourcreamen. Som kalvar på vårbete slår vi bakut av glädje av detta chips”.

Pickles & Mayo av Annika Wozniki, Sundsvall ”En kunglig smak som känns frisk och fräsch. Syrligheten från lök och pickles rundas mjukt av med en gnutta majonnäs. En engelsk klassiker som för tankarna till små jordbruk ute på grästäckta kullar och slätter. Det här är ett chips som passar till det mesta, kanske allra bäst till fredagsmyset. Jolly good säger vi!”

Vi har inte smakat men det har vår vän Receptomaten. Läs och inspireras innan ni gör ert eget val.

Inga kommentarer: