17 juli 2010

Not Goin back to Cali'


Burger King bjuder på burgare från Schwarzeneggers hemstat

California Whopper - sommarens hetaste nyhet. En burgare av 100% nötkött med guacamole och kryddig chipotle ranch-dressing
Säger Kingen ja.


Jag säger: en Whopper med för lite av det som ska skilja den från en vanlig Whopper - guacamolen och chipotle ranchdressingen.
Och då blir det en burgare som i och för sig har bra kött etc. men som blir lite trist och torr i slutet.

Chipotle ranch-dressingen lämnar allt övrigt att önska, med en känsla av Kavli Hamburgerdressing med ett spetsigt "hett" slut ger mest en svidande känsla på innerläpparna.

Guacamolen har förvisso inte samma industriella, parfymerade smak som vanligtvis karaktäriserar "kampanjguckan" som alla tre (McD's/MAX/BK) brukar servera. Men det är nästan för lite av den för att jag ska ha nån smakförnimmelse att recensera.

Synd på ett bra upplägg, men inget som gör "The Golden State" speciellt stolt. Eller mig sugen på att äta igen.
(bild från BK's hemsida)

2 kommentarer:

Anders sa...

Tack för det C, då behöver jag inte testa ytterligare en trist kampanj-burgare och frångå min "stick-to-standard"-princip. En whopper blir aldrig bättre än standardmodellen utan ost och med extra allt, och en vardagsburgare blir generellt sett aldrig bättre än just detta. Med viss reservation för att en dubbel QP Cheese extra allt kan locka ibland :-) /West

Stefan sa...

Tack för det! Om reklam tillåts i kommentarerna vill jag slå ett slag för min senaste kreation på hamburgare.org - En burgare med nachos, guacamole och het salsa med chipotle :)