21 juli 2010

McDonald's Carnival


Ny kampanj på Dodde's

Mitt i sommaren slänger McDonald's ur sig en ny kampanj - "Carnival". Av en ren slump(yeah, right!) gick jag förbi McD's Folkungagatan i Stockholm och inser att det startade en ny kampanj igår.

4 burgare, just nu en McFeast Deluxe med bacon.

Är varken mer eller mindre än en McFeast med bacon.

De kommande kampanjburgarna kommer jag inte ens ihåg och det är ju lite pinsamt att jag inte har mer koll än så. Men, min vana trogen så hoppas man ju på det globala nätverket av sammankopplade datorer - Internet och tänkte kolla McDonald's helt egna hemsida. Och deras vana trogen så är inte kampanjerna online när kampanjen börjar.
Ett litet gruskorn i det väloljade maskineriet som är McDonald's kommunikationsavdelning. Det är är inte första gången man har sett en kampanj på stan men däremot inte på nätet.

På nätet är det fortfarande CBO, deras lyxiga kycklingsandwich som är "Just nu"...

Jaja - gillar du McFeast så är det ju fest. Annars så ta en QP. Eller nåt. Återkommer kanske med fler "Carnival"-rapporter.

(bild från McD's hemsida)

4 kommentarer:

dubbelmackan sa...

Fadern till snacksets snack är död:
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/ostbagens-fader-dod_5082583.svd

bark sa...

Igår var jag förbi den lokala McD-instansen, och upptäckte till viss glädje att det är Mc Feast De Luxe Chili som gäller nu. Helt okej.

Marcus sa...

Appropå McDonald's webbsida: jag tycker svenska McDonald's webbsida är bedrövligt dålig. Den skulle helt klart behöva göras om totalt och bli fräschare och bättre.

Hörde häromdagen att svenska McDonald's gjorde en vinst på 136 miljoner förra året. Vad sägs om att avsätta ett par-tre av dom miljonerna på att få en riktigt bra webbsida?

Tycker jag. Som har aktier i McDonald's (internationella McD).

Stefan sa...

Nu blev det så där dött igen här..