1 mars 2010

Stora smaker från stort land


McDonalds dammar av burgare från "over there"

I ett gäng omgångar har McDonald's Sverige kört en "Great tastes of America"-kampanj. Och inte bara i Sverige. även Japan kör en America-kampanj och Belgien lanserar en NYC-burgare(så även i Spanien bl.a.).

Den här kampanjen innehåller tre burgare:


New York Supreme
Bacon, tomat, ost och löksås


Hollywood Classic
(aka. California Classic)
Bacon, ost och smakrik barbeque-sås

Chicago Star

Bacon, ost och två goda såser: Sour Cream/gräslök samt salsasåsAlla tre har varit med i föregående kampanjer(om än i något varierande slag, smakerna är dock desamma) och vi har länkat våra gamla recensioner till dessa(i kampanjnamnet). Och recensionerna är just det - gamla.
Så läs dem med en nypa salt i varje hand, släng sen saltet över axeln - för att avvärja olycka - och gå till närmsta McDonalds och hoppas att det smakar. Lita inte blint på oss. Vi ska smaka igen och se hur det smakar. Om inte annat för att få ytterligare en anledning att käka burgare.


Missa inte att de kör vidare med McFlurry Lions, en kolachock i mjukglass. Under kampanjen kör de också blåbärs-/vaniljpaj och onion rings. Den förstnämnda god, den sistnämnda har jag bara testat en gång och fick antingen nåt som legat ett tag eller så är de sega och frityriga "by default"... Och, sist men inte minst - päronmilkshake.


Let's go people!

3 kommentarer:

bark sa...

Med risk för att vara tjatig: Jag vill ha tillbaka Newport-burgaren!

Anonym sa...

Du måste haft otur med lökringarna, de är de bästa på marknaden. Prova igen!

J. sa...

Käkade en NY igår, inget man skriver hem till morsan om.
Håller helt med Bark, ge oss Newport igen :)