3 feb. 2010

Undrens tid är inte förbi!


Kingen har släppt på sekretessen


Eller - lanserat sin nya Whopper.

Wonder Whopper!

"Vår nya superburgare Wonder Whopper® innehåller krispig bacon och krämig ostdressing med sting. Den finns naturligtvis även som dubbelburgare."

Låter gott men inte revolutionerande - men det behöver det ju inte alltid vara. Man ska ju vara glad för det lilla här i livet - och en ny burgare blir man ju på strålande humör av!

Lägger till den på "att testa"-listan. Återkommer. Eller berätta i kommentarerna

8 kommentarer:

kristin sa...

Nä, nyrevolutionerande låter det ju direkt inte men ändå en klassisk bacon/cheese är ju bland det godaste som finns! Lite som MacD's Big Tasty som jag tycker hemslt mycket om.

Bo sa...

Får nog bli en sån till lunch imorron då.

Stefan sa...

Meh. Åkte iväg till BK vid korsningen kungsgatan / vasagatan idag för att prova nya wonder whopper. det måste ha blivit något fel. Vi fick en vanlig whopper + ost & bacon. Ingen het ostdressing där inte! Buh!

Erik sa...

Hade en liknande upplevelse som Stefan, en riktig besvikelse. Torr och tråkig.

qpaqex sa...

Den var helt ok.

Lite mer stuns i dressingen, men det kunde varit liter mer. Jag är ju en av de som älskar bacon på burgarna, så jag ger 7 poäng av 10.

Har dock redan utvecklat en egen beställning. Extra ost och extra bacon. Då blir den mer amerikansk i mina ögon. ;)

Henrik sa...

Nja, min var lite trist.

inbillade jag mig, eller var det BK:s (eller rättare sagt Rydbergs) Hot Cheese-dip som de hade lagt på hamburgaren?

SÜR UND STEHL sa...

Henrik: det är klart att det var deras hot cheese på burgaren, du tror väl inte att de tar fram en unik dressing..?

Usch, så simpelt BK!

Henrik sa...

Fördelen är väl möjligen att man själv enkelt kan återskapa underwhoppern även efter att kampanjen tagit slut, men det känns ändå så simpelt.

Max gör iofs nästan samma sak med sin Americanaburgare (även om den faktiskt innehåller någon icke-standardkomponent), men där är resultatet så mycket bättre att det inte gör något.

Under nästan femton år hällde jag för övrigt hot chili-dippsås på varje McFeast, qp och cheeseburgare som jag köpte på donken. Kampanjkänsla varje gång ;) Det jobbiga (?) nu i höstas när de tog bort den såsen från sortimentet var att jag insåg att de burgarna inte var särskilt goda alls när de inte var pimpade med hot chili-dippen.