1 feb. 2010

MAXad Montazami


A hottie goes even hotter - typ.
MAX (som har namnsdag idag, grattis!) lanserade precis en "Hot American" - en hamburgare/kycklingburgare med pepperjack cheese och hot creole-dressing. Allt samlat i Friscobrödet - en anledning till att gilla burgaren redan innan vi smakat den!

Man spinner även vidare på sina pommes-frites-pimpningar som man har gjort några gånger innan - denna gång en box med pommes toppat med smält cheddardip, gul lök, grillkrydda(!) och hot creole-dressing. Låter mastigt gott - se bara till att blande det ordentligt och få en gaffel till - risken är stor att du får med dig all topping på de tre första pommesen och sen står du där med en låda vanliga pommes....

En liten abbrevink med den här burgaren är att den är "styled by Maria Montazami" - den, på sitt sätt, underbara Svenska Hollywood-frun som vi fick stifta bekantskap med via TV3 under hösten. Kopplingen känns inte riktigt glasklar och vi lämnar den därhän och fokuserar på burgaren.

Återkommer när vi har testat (Burgaren alltså, inte Maria Montazami...).
Och reklamfilmen:

1 kommentar:

dubbelmackan sa...

Snacka om krampaktiga försök att få uppmärksamhet på en icke-hamburgare. Vaddå Maria Montazami? Vad har hon gjort med burgaren?