1 jan. 2010

Snabbmatens dag!


Äntligen är den här

Det som vi på Redaktionen firar nästan varje dag, nu är det dags för alla och envar att känna på vårt mödosamma slit - ja, fast som en mer njutningsfylld, kanske lätt nyårssliten, upplevelse. Snabbmatens dag, den kanske viktigaste dagen att helga?

Äta snabbmat en hel dag. Eller snabbmat + komfortmat kanske?

För egen del så ämnar vi sova så länge omvärlden tillåter, sen njuta en kopp té, kanske lite yoghurt och ett glas Resorb.

Sen så... El Maco blir det. Lätt! Sen får vi se om eftermiddagen bjuder på nåt smaskigt eller om vi inväntar aftonens hempizza med Sara Lee som trogen leverantör av baskitet. Eller hämtpizza kanske?

Lägg därtill en afton i sällskap med en skål lyxvalnötter från Hötorgshallen och kanske en lite sötsak...typ....Marabou mjölkchoklad. Eller glass.


Hur ser ditt firande av Snabbmatens dag ut? Beskriv i kommentarsfältet.

8 kommentarer:

Grillat är godast sa...

BK. Alltid BK. Synd at det inte finns nån bra BK i Stockholm...

Maria sa...

Här har det ätits hämtpizza, en capricciosa +kronärtskockor.

bark sa...

Jag firade ganska traditionellt: Big Mac, pommes, ostdipp. Den lokala McD-instansen hade ett rätt urplockat sortiment...

Helena Ljunggren sa...

Attans, jag missade den!!

Anonym sa...

Hej!
Den 20 januari kl 20.00 börjar ”Landet brunsås” i SVT2, ett program för dig som äter. Varför äter vi svenskar som vi gör? Programledarna Henrik Schyffert, Erik Haag och matskribenten Lotta Lundgren söker efter svaren i vår egen kulturhistoria, i omvärldens influenser och i trenderna som påverkar vad vi ställer fram på middagsbordet. Experter i programmet är Mats-Eric Nilsson och Richard Tellström.
Om du vill titta på programmet i förväg mejla magdalena.lofstrom@svt.se så skickar jag dig en länk där du kan titta. Vänliga hälsningar Magdalena

Anonym sa...

Kul initiativ Magdalena. Jag läste precis in intressant recension av programmet på Taffel.se:


http://matalskaren.taffel.se/2010/01/05/landet-brunsas-helt-utan-genus/

Anonym sa...

"En". Inte "in".

helena paues sa...

korvgrillning på en altan på Gotland. hotdogs o fluffbröd till de små. chockcoritzo och baugette till de vuxna. rostadlök ketch o senap samt bostongurka. till det julmust.