26 jan. 2010

Missa inte


...innan det är försent

Vi har sagt det innan och vi måste säga det igen.

Missa inte El NachoMcD's.

El Nacho är den där lillebrorsan som växer med tiden, som först verkar lite konstig ("nachos i en burgare??") men som växer med tiden ("hey, det här är ju hur gott som helst"). De 2 andra kedjorna har också sina varianter på burgare med nachos i och de är också otroligt goda.
El Nacho piskar lätt storebrorsan El Maco(där chicken El Maco är den godaste)

Vet inte vad det är som gör det så gott - sältan, våra svenska tacokryddemarinerade smaklökar, kraset i allt det mjuka eller bara en smakkombination som spelar harmoniskt i hela gommen.

Lägg därtill att El Nacho kostar 15 kronor - ät 2 och du har en lagom lunch för 30 pix. Eller ta 3 och du har en rejäl stänkare i magen för 45 ("Dietisten" i mig säger att man ska komplettera med grönsaker och/eller frukt. Men det vore ju en skymf mot den här bloggen. Och en viss skymf även mot seriösa dietister och näringsläror).

En rent personlig smakreflektion: jag fick en El Nacho som hade legat att tag och var därmed lite soggig - dvs mjuka nachos. Det var gott det med. Kanske saknar man kraset lite, men det var en skön mjuksalt upplevelse som inte ska underskattas. Drömmen vore att få en nygjord och en gammal...

Missa inte nu, det har redan gått en tid på kampanjen, vilken dag som helst kan det vara för sent!

(bilden från Salt, tack f.lån)

3 kommentarer:

Anne sa...

den är verkligen grym. :)

Anonym sa...

FYI: Även vi dietister äter snabbmat då och då... ;)
Föredrar dock BK framför McD.

Stefan sa...

Här vare dött! Kan meddela att Max nya kampanjburgare Hot American är ruskigt god!