7 okt. 2009

Fondspara inte!


Inte lönt att spara här inte!

Även om Pia Nilsson kommer att bli tossig så kan jag i det här fallet inte förorda ett sparande i fond.

Med nya Fond du Chef från Knorr så är det ett måste att konsumera direkt. Däremot bör du se till att sprida dina risker och ha en av varje sort hemma - Chicken, Beef och Vegetable. Allt för att vara beredd på de värsta kriser som kan uppstå - smaklösa grytor, tråkigt pastavatten eller en helt vanlig förkylning(Kycklingbuljong är bättre än vaccin om man får tro alla mammor och amerikanska romantiska komedier).

Och, det allra bästa med dessa fonder är att du slipper risken med smutsiga fingrar som rör till i fonderna och skapar oöverskådliga röror som bara är dåliga för en och skapar ett ohälsosamt samhälle. Nej, dessa fonder är fria från:
- tillsatta smakförstärkare
- tillsatta konserveringsmedel
- artificiella färgämnen.

Bara att investera och låta fonden, i form av en gel, smälta in i din vardag och sätta guldkant på din tillvaro. Finns till försäljning nu, kostar ca 25 kronor(beroende vilken courtageavgift handlaren har) för 8 st portionsförpackningar.

(Obs! Historiska gastronomiska resultat är ingen garanti för framtida resultat. Detta är bara råd baserat på egen fakta och information från tillförlitliga källor)

Inga kommentarer: