26 okt. 2009

2 snacks


Två snacks i samma post.

Först - Pringles, tuben med formpressat mos i många och goda smaker. Nu med än mer smak.
Pringles Extreme - smaken "exploding cheese & chili".
Här gäller det ju att man gillar Pringels, gör man inte det så kan man lika bra sluta läsa här.

Okej, ni som är kvar - chipsens konsistens är lite annorlunda från de vanliga tycker jag, typ lite tunnare kanske? Nåt är det iallafall.
Smaken är het eller rättare sagt stark som satan i munnen efter några chips. Ni vet när det blir nästan för starkt för att fortsätta äta (fast man gör det ändå naturligtvis). Den extrema osten finns där inledningsvis men den liksom bedövas bort av den starka chilihettan.
Som helhet är den inte helt dum även om jag kanske inte orkar en hel massa chips eftersom det blir så starkt efter ett tag (fast man fortsätter ju ett tag ändå naturligtvis).

Sen - OLW's gåva till den velige - Fredagsmix, en blandning som ska tillfredsställa alla - "Här finns poppade popcorn, skojiga skruvar, ostfrasiga cheez cruncherz, pigga pinnar och roliga ringar. "

Inte för att försöka återupprätta de skadade diplomatiska förbindelserna med OLW efter Bearnaise-débaclet, men det här är helt okej. Det enda man kan hänga upp sig på - och vilket man kunde räkna ut med röven - är att det blir lite sega popcorn. Som vi alla vet så ska ju popcorn bara avnjutas nypoppade vilket bara görs hemma (för ni trodde väl inte att det är nypoppat på bio? För det är ju inte...) och blir aldrig bra i påse. Men skit i det, popcornen står bara för 5% av innehållet.

That aside, så är det här en bra mix. Oavsett om du är "storkpetaren" som bara petar ur sina favoriter eller "nävnjutaren" som drar en näve och får ett helt snackssortiment i truten - alla blir nöjda! Och, precis som namnet antyder - den är menad för familjeskålen framför det för säsongen aktuella familjeprogrammet på TV4.
Och där kommer den funka bra och även för den som är "sugen på nåt gott" men som inte vill köpa en hel påse snacks av en sort för "man blir ju så trött på det efter ett tag"(en tanke som naturligtvis ingen på Redaktionen kan ställa sig bakom ens om helvetet fryser till is). Bra drag OLW, det här tror vi på faktiskt.

5 kommentarer:

Magnus J. sa...

Visst bränner de där Pringles-chipsen på tungan om man tar ett par nävar i snabb följd, men äter man dem ett och ett tycker jag de har en exemplarisk balans mellan chili och ost.

Anne sa...

Om de nu bara släppte majssnacksen i fredagsmix i separat påse skulle jag bli lycklig. (Eller finns det..?)

Anonym sa...

http://www.hornoxe.com/makup-artist-fuer-essen/

Imsavimsa sa...

Håller med Anne, majsringarna är bäst. Vår 2½-åring som inte äter pga sjukdom något förutom släta puréer älskar dom små kryddade ringarna och det gör resten av familjen med. Heja Fredagsmix!

FRUMSK.BLOGG.SE sa...

"Exploding Cheese & Chilli" säger Pringles, FUCK YOU säger jag!

Cheese, visst, men mindre smak än t ex Blair's cheddar - och vad det gäller chili så fanns det ingen som helst hetta i det där jävla formpressade potatismoset... Och vad var det som exploderade? Kanske marknadsavdelningens hjärnor när de kommit på det där briljanta namnet?

Stor besvikelse, och Hot & Spicy är fortfarande helt ohotad hos chipstillverkaren vars produkter brinner överlägset bäst på marknaden.